29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
zaman dar sadece konsensusa bakabilirim sanırım yeter mi ki ?
-
Tarih için 2016-2018 önlisans ve ortaöğretim kpss tarih sorularına da bakmakta yarar var sınavda aşağı yukarı bu sınavlar ayarında geliyor tarih soruları.
-
Bim kanunu ayrıntı okumaya gerek var mı ? Bim başkanı üyeleri vs vs
-
@ücüncütekil bim kanunu kısa bir kanun 2-3 kere okununca akılda kalıyor çoğu şey özellikle bim dairelerinin görevleri önem arz ediyor.
-
Basvuru sayisi hakkinda bilgisi olan var mi ?
-
@zubizubi idari yargi icin 13.131, adli yargı 19.487 kişi başvuru yapmış
-
@zubizubi Başvuru sayıları
19487 Adli Mezun
13131 İdari
2743 Avukat
Hocam bir yerde böyle bi sayı gördüm doğruluğunu bilmiyorum -
@specialone @dust7 sagolun tesekkurler
-
Geçen sene idariye 15bin kişi başvurmuş bu sene 13bin. Neden azaldı acaba? İlanlar da azaldı halbuki
-
@kitapsever gecen sene 14 bin 134 kisi basvurmus galiba , bu sene kota geldi muhtemelen ondandir azalma
-
@zubizubi evet bence de kota mevzusundan dolayı oldu azalma taban puan da biraz düşse ne güzel olur
-
@dust7 genelde 81 ile kapatiyor dusse dusse 80 e duser sonucta calisan guruh 2 bin kisidir isterse sinava 40 bin kisi girsin o yuzden pek dusmez baraj, bence taban puan yukselmesinde 81 iyidir
-
Yahu şu Mustafa Karadeniz gerçekten cinnet geçirtir insana. Konsensusun Vergisine bakim dedim daha ilk 30 soruda 4-5 tane ya şık hatalı ya cevap hatalı. Bir insan bu kadar mı özensiz olur ya.
-
@kuruhasan, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Yahu şu Mustafa Karadeniz gerçekten cinnet geçirtir insana. Konsensusun Vergisine bakim dedim daha ilk 30 soruda 4-5 tane ya şık hatalı ya cevap hatalı. Bir insan bu kadar mı özensiz olur ya.
Soru: 31, 27,9,4,34
-
@kuruhasan onu kimse önermiyor hocam zaten
-
@Marsiyal Ya Üstadı Maliye çalışıp nefret etmiştim ne bilim Konsensus belki başkadır dedim ama değilmiş.
-
@kuruhasan bir de 18 a, 19 e, 27 a olacak ben de kadar 40. Soruya kadar falan dayanabildim
-
Arkadaşlar merhaba, elimde vergi ve hmk için toplu halde süreleri gösteren bir kaynak var mıdır yani bu konuda yardıma ihtiyacım var da, bir de sizce idare hukukunda kamulaştırma, idari yargıda ise bim kanunu ne kadar ayrıntılı gelir sizce
-
Merhaba hmkya hiç bakamadım. Elinde not şeklinde olan var mı
-
Hmk için sertkan hocanin kitabı var ama aciklamalariyla cikmis hicbir soruyu yapamiyorum.Geçen yil nasil 7de 7 yapilmis anlamadım.Kanun daha karışık.Önerisi olan varsa bu kesitte toplayalım