29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@kilici hocam teşekkur ederim ancak ayrintili bir kitap gorunuste yer vermis mi diye merka ettim inceleme imkanim yok.Sizce özeli nasıl
-
@zenginmemur Özeli kamusuna göre daha zor. Kamu kısmı sınav için çok ideal ama.
-
@kilici hocam özel hukuk icin ne alayim
-
Deneme müessir mi yargıç mı?
-
Arkadaşlar herkese kolay gelsin, medeni usul hukukunda böyle süreleri toplu halde görebileceğim bir tablo gibi birşey veya siz de var mıdır, acıkcası buna ihtiyacım var çunku hala tam oturmadı ve eger paylaşırsanız çok memnun olurum
-
Arkadaşlar iyi akşamlr büyükşehir belediye başkanlığı genel sekreteri son değişikliklerle birlikte çevre şehircilik bakanı onayıyla mı atanıryoksa hala içişleri bakanı onayıyla mı?
-
@çalışma-uzmanı büyükşehir belediye kanunundan baktım şimdi çevre şehircilik bakanlığı diyor kitaplar hala güncel değil bu konuda dikkat edelim
-
Arkadaşlar idari hakimlik deneme önerisi alabilirmiyim .
-
@ücüncütekil bunu bende merak ediyorum çözen arkadaşlar yardımcı olsa iyi olur
-
@ücüncütekil müessir berbat bir deneme hatalarla dolu. İnsana bildiğinide yanlış yaptırıyr
-
Çıkmış sorular için Tensip önerir misiniz arkadaşlar ,
Konsensüs kullanıyorum ama KPSS için olanı ama İdari
hâkimlik için çıkmış soru olarak ne önerirsiniz ??
-
@olumlu-düşün tensip önermiyorum ben ösym nin sitesinden alınmış sorular 2012 ye kadar o sebepten. Konsensus iyi bence vergi ve hmk için sertkan erdurmazın soru bankalarını alsanız konsensus la beraber bence yeterli olur.
-
Yargıç ve 4t denemeleri sipariş etmiştim yarın gün içinde elime ulaşır.
-
@RootofAllEvil hocam bi kaç sayfa paylaşır misiniz bide nasıl denemeler fikrinizi yazar misiniz
-
@RootofAllEvil ben de dün ikisini sipariş ettim. Umarım iyi çıkarlar. Yalnız yargıç denemesinin üzerinde Kasım 2019 basım yazıyordu ancak 4t de basım zamanına ilişkin bir ifade göremedim. Sadece en güncel sorular tarzı şeyler yazmışlar. Adli denemesinde iş hukuku da eklenmiş biraz ona güvenerek aldım belki ikisini de birlikte güncel basmışlardır diye. Umarım yanılmam.
-
@kitapsever 4T yi bu yıl duydum O sinava yakın mi peki inceledikten sonra fikrinizi söyler misiniz
-
@Marsiyal teşekkür ederim hocam .. onları almıştım o zaman tensip almanın gereği yok
-
Kargo elime ulaştı fakat mesaide olduğum için inceleme fırsatım olmadı akşam bakacağım.
-
@Gizemmm söylerim tabi ama konsensusu bitirip genel bir tekrar yaptıktan sonra çözmeyi düşünüyorum hocam. Ama gelince soruları güncel mi diye şöyle bir bakar yazarım yine de
-
külliyat soru bankasını alan var mı acaba ?