29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Mikro da piyasalar ayrıntı gelir mi?
-
@çalışma-uzmanı Danıştay ve TBMM ayrı kamu tüzel kişilikleri olmasada istisnai olarak Yönetmelik çıkarabilirler hocam.
-
Cıkmış soru olarak hala bi cozum bulamadım sizce hangi kitap alınabilir
-
Arkadaşlar tarihdeki kültür medeniyet için Osmanlı ve cumhuriyet dönemi kültür medeniyeti adlı konulara çalışsak yeterli mi yoksa komple tarihe mi bakmak gerekiyor
-
@Gizemmm yargic denemesi nde gy gk var mı arkadaşlar çözen varsa
-
@Hayaller71 dostum sende monopol kamu hukuku sorusu var ise eğer kitap bu yılki kaymakamlik sorusu olan mal bildirimiyle ilgili bir soru ve aciklama var mı?Varsa fotosunu atabilirmisin
-
@YunusEmre_58 cagdas dısında kpss tarihle ayni konular
-
@zenginmemur kardeş bende kpss soru bankası var her ne kadar hakimlik sorularıyla aynı olsada ben öyle Bi soru görmedim
-
@Hayaller71 hocam hic bahsetmemis mi yani mal bildiriminden kpss olan kitabinizda acaba hakimlikte var mi?Son bir tekrar icin soru bankasi arayisi icindeyim hakimim nasıl acaba yada ne önerirsin?
-
@zenginmemur hakimimin soruları güzel ama cevapları hemen altında olmadığı için ben çözerken sıkıntı yaşıyorum bana göre farketmez diyorsanız hakimim alın bence detayda boğulmaya gerek yok
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Hayaller71 dostum sende monopol kamu hukuku sorusu var ise eğer kitap bu yılki kaymakamlik sorusu olan mal bildirimiyle ilgili bir soru ve aciklama var mı?Varsa fotosunu atabilirmisin
Monopol soru bankası olan bakabilir mi?
-
@Gizemmm varmis hocam ben de yeni sipariş verdim ama arkadaş var demisti
-
@olursaolur Teşekkür ederim elimize geçtikten sonra bi kaç sayfa atabilir misiniz
-
@Gresham-T monopolün kamusuna iyi diyolar ama özeli çok ayrıntılıymış
Monopolden kamu çöeceğim ama özel için kaynak bulamadım bende -
Savaşkitabın video dersi var medeni usul hukuku için onu satın alıp dinleyen arkadaş var mı ?
-
Bende geçen yıllardan kalan hakimim var, monopol gibi kaynaklara göre daha basit ama bu basitliği bana göre sınava daha yakın çünkü sınavda da o kadar kasıntı sorular olmuyor. Eğlendirip, çözene öğrendiğini hissettirmesi bir soru bankası için temel olmalı. Bir iki kere tekrarla öğreniyorsunuz zaten
-
@ank3435 hakimlik akademisinin medeni usulünu aldim çok memnun kaldım savaştan daha uygun fiyati ayrıca
-
@Hayaller71 hocam peki monopol mü hakimim mi sınava yönelik daha iyi olur
-
Arkadaslar simdi monopol kamusu olan kimse yok mu bir yer dedim bakan cikmadi mi hiç?Kitaplar cok pahali mağlum kitap karisik mi gidiyor?Mal bildirimine deginilmis mi?Ozeli ayrinti diye dusunmemistim ne onerirsiniz kaynak
-
@zenginmemur Hocam mal bildirimi sorusu kaymakamlık sınavına özgü bir soruydu hakimlikte çıkması çok zor. Monopolün kamusunu da alabilirsin gönül rahatlığıyla çok iyi bir kitap.