29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Arkadaşlar foruma ilk defa yazıcam biraz hazır bilgiye konmak olucak ama geçen sene sınav ortalama kaç doğru ile kapattı 78 - 82 doğru arası mı?
-
@VİNNİE-JONES
Foruma derken forumdaki bu konuya demek istedim -
-
@Marsiyal
Teşekkür ederim -
Bugün denemelere bakmak üzere sahafları ziyaret ettim. Müessirin kitap şeklinde olması, 4t'nin her zamanki pahalılığı hoşuma gitmedi. Komite denemesini almaya da güvenemedim. En iyisi elde kalan monopolü zor da olsun çözmek ama konsensüs bulamadım. Bu saydıklarımdan iyi mi diye merak ediyorum
-
rt beğeni yapalım dostlar bugün bize yarın size
-
@dzndr ben de monopol u tekrar çözüp bırakacam hocam malesef ki deneme konusunda sınav formatına uygun,hatasız,işimize yarar bir kaynak kıtlığı cekiyoruz umarım yayınevleri bu konuda daha beklentiye uygun,titiz bir calisma yaparlar bundan sonrası icin..
-
@olursaolur yargic denemesi iyi diyolar
-
@Gizemmm eski basımı var galiba onun şu an. Komite denemesi de gygk hariç, 4t kafasına göre 49-21 şeklinde ayırmış alan grubunu. Açıkçası ben artık öncüllü soruların olduğu kitaplar görmek isterdim çünkü ÖSYM buraya kırdı dümeni. Ne yapsınlar direkt sorulacak her soru soruldu 20 yılda
-
@dzndr yeni başım çıktı ama alan arkadaş varsa bi kaç örnek sayfa atsana iyi olur
-
Bi rt beğeni yapalım dostlar
-
arkadaşlar elinde idari hukuk alesta pdf olan varmı
-
Yeni vergi düzenlemesi mecliste yasalaştı yakında resmi gazetede de yürürlüğe girer. Peki bu sınavda yeni düzenlemelerle ilgili sorular gelir mi?
-
Arkadaşlar elinde vergi hukukundan soru bankası pdfi olan var mı ?
-
Dostlar HMK notu olan varsa paylaşabilir mi pdf şeklinde?
-
Medeni usul için online ders almayı düşünüyorum da önerisi olan var mı arkadaşlar
-
Medeni Usul dersine de 2 gün bakma hepsi akıldan silinip gidiyor.
-
-
Müessir denemesini çözen oldu mu? Benim çok faxzlayanlışım çıkıyor denememi zor ben mi yapamıyorum
-
@çalışma-uzmanı ne zor ne sen eksik çalıştın hatalarla dolu bir deneme