29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Gizemmm 85 aldım siralamam 130 lardaydi
-
Bugün ilk denememi yaptım Mihenk almıştım. Netim düşük sizlerin durumu nasıl deneme zorladı
-
Pardon adliye yazacaktım.
-
Son ikidir, kik yok. Bu sefer de olmamalı. Yap-boz olduğunun farkındalar mı yoksa
-
Elimde Temmuz 2018 basımı idare hukuku ve iyuk var. Bundan sonra çok fazla değişiklik oldu mu? Yeni kitap alacak kadar ? Bilen varsa lütfen yazabilir mi neler değişti başlık halinde yazsanız dahi araştırırım ben.
-
Arkadaşlar dönüşümün çıkmış sorular kitabı var, basım yılı ekim 2018. Kitap hakkında bilgisi olan var mi acaba. Kitabı almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım ekim 2018den sonra çok fazla değişiklik oldu mu ?
-
@Dml dönüşüme sakın bulaşmayın çıkmış sorular için en iyi kaynak konsensus
-
@RootofAllEvil özel hukukta yazmayan bir cok sey dönusumde var.Örneğin vasiligi kabul etmeyecekler bendeki konsensusta yok ancak donusumde var
-
Aslan reis pdf notlar atmıştı birileri bana gönderebilir mi yanlışlıkla notlar silindi de
-
@RootofAllEvil konsensusta konu anlatımlı kitaplarla birlikte satışta şuanda. sadece çıkmış sorular kitabı yok galiba, ya da ben bulamamış olabilirim konsensusa hangi siteden ulaşabilirim acaba
-
@ücüncütekil hocam idari yargıyı yenilemeyin orda pek bir sıkıntı yok ama idare hukukunu yenileyin değişen seyler var
-
@ücüncütekil nelerin değiştiğine gelince hocam ben nohutcunun fihristini inceledim idari yargıda 2 sayfa bile tutmayacak kadar ek vardi ss aldıydım o yeterli oldu idare hukukunda da nelerin kitaba işlendiğini görebilirsiniz kitap siparişi verdiğiniz sitelerden;)
-
Ya ben bugün idari yargı sınavı geç başvurudan başvuracam da önce ösym sitesinden başvuruyu yapıp parayı yatırıp sonra adalet sarayına
ya da bakanlığa diploma ve transkript fotokopisini götürmeliyim yoksa önce belgeleri mi götürüyoruz sonra mı ösym den başvuru parayatıtma vs yapmalıyım nasıl işliyor süreç? -
Bu sene de transkript gönderiliyor mu? Geçen sene göndermeyen adamlarda sıkıntı olmamıştı
-
@İbbfli19 önce başvurunuzu yapın ve başvuru kayıt belgenizi çıkartıp transkript ve diploma fotokopisiyle birlikte başvurun. Ben sabah erken saatte gittim, daha sınav başvurusunu yapmamıştım. Sınav başvuru belgeniz yanınızda mı diye sordular. Her yerde aynı mı bilemem. Ama siz yine de tedbirli olup onu da çıkartın isterseniz
-
@Azracan yani önce ösymnin sitesinden başvuruyorsunuz, başvuru kayıt görüntüleden başvuru belgenizi yazdırıp transkript ve diploma fotokopisiyle birlikte savcılık yazı işlerine gidiyorsunuz. Umarım anlatabilmişimdir
-
Merhaba arkadaslar
2 meslek icinde aldigim kitaplari satiyorum
Kitaplar orjinal alinmis olup yipranma vb yoktur ihtiyac kalmamasi nedeniyle satmaktayim.orjinalleri icin ciddi mebla verilmistir suan bile indirimli fiyatlari kitaplarin 1200TL dir. amac kârdan ziyade kitaplarin hepsine ulasarak kisinin hem idari hakimlik hemde kaymakamlik sinavina hazirlanmasi icin eksiksiz tum kaynaklari uygun fiyata vermektir
Setin hepsini alan kisiye monopol konu anlatim serisi idari hakimlik setide ucretsiz verilecektir
Kitaplar denizli merkezdedir
Kargo aliciya aittir2018 agustos son baski savas yayinlari idari hakimlik set
2019 subat baski savas yayinlari kaymakamlik set
2019 ilken yayinlari/ilkuzem hakimlik akademisi idari hakimlik soru bankasi
2019 ilken vergi rezervi soru bankasi
2019 ilken hakimlik gy gk hakimlik soru bankasi
2019 ilken 7 deneme ve cozumleri
2019 temmuz baski rituel kaymakamlik cozumlu soru bankasi
2018 savas yayinlari idari hakimlik son tekrar cozumlu soru bankasi
2018 savas yayinlari külliyat idari hakimlik cozumlu soru bankasi seti
Hakan dede tarih konu anlatim kitap
2017 sık sorulan sorular cozumlu iktisat ve maliye
Hediye olarak verilecek olan set 2018 monopol idari hakimlik seti
tekli kitaplar için fiyat ayrıca verilebilir
Resim isteyenler icin atabilirim
750TL
Hakanyildirim88@hotmail.com -
Ya bir sorum var bilen arkadaşlar şuna emin olamadım sadece idari yargı sınavına giriyorum 324 TL ücret diyor sistem yanlış okumadıysam 3 oturum var gy gk, ortak alan ve idare testleri ama 2 oturum diyor sistem gy gk ve ortak alan testi 1 oturum idare sınavı 1 oturum toplam 2 oturum şeklinde mi acaba eksik bir şey yapmak istemiyorum?
-
@İbbfli19 eyvallah
-
@Azracan eyvallah