29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@Gizemmm şu an soru olarak elimde sadece konsensus çıkmış sorular var medeni usul için de sertkan erdurmazın soru bankası. Vergi için guy yeterlikte çalıştığım kaynaklara çalışacağım. Bunun dışında denemeleri pek bilmiyorum ben de
-
Külliyat 2018 idari hakimlik soru bankası alacakti çok pahali geldi onun yerine monopol soru bankasi artı matrah vergi hukuku soru bankasi aldim...medeni usul savaş yayinlari ders notlarini aldim sinava kadar yetistirebildiğim kadariyla artik...
-
arkadaşlar kolay gelsin herkese, benim 2 tane sorum olacak şimdi benim elimde çıkmış sorular konsensus var ve açıkçası memnunum gerçekten konuyu pekiştirme açısından çok iyi oluyor fakat bunu 2 .kere çözmek mi yoksa özgün mü almak arasında çok kararsızım siz ne dersiniz?
2. olarak ise medeni usul dersi için süreleri toplu olarak bulacağım bir kaynak veya link var mıdır güncel toplu halde görsem?????
bir de son olarak fazla oldu farkındayım ama serkan hocanın medeni usul soru kitabını önerir misiniz çözenler varsa eğer yani iyi oluyor mu pekiştirme açısından??? -
arkadaşlar bu tensip çıkmış sorular kitaplarında anayasa ve idare harici olanlarda 2017 basım diyor. Alan varsa eğer 2017 olmaları sorun çıkarmıyor mu? Hiç riske atmayıp konsensus mu alayım?
-
@naturegmbh tensiplere bulaşmayın hocam 2012 ye kadar içindeki sorular. Konsensus iyidir.
-
@Marsiyal teşekkür ederim hocam
-
@Hayaller71 hocam konsensus genel olarak nasıl?Özellkkle iyuk ve hmksı?
-
@zenginmemur konsensus olmazsa olmazım
-
@Hayaller71 denemeyi sormuştum
-
@Hayaller71 sadece soru bankasi olarak konsensus çöz şek te yeterli olur mu
-
@zenginmemur denemesini çözmedim ama zaten eski baskısı var güncel değil şuan
-
@Gizemmm o konuda yorum yapamam hocam konulara hakimseniz olur bence
-
@birsorumolacaktı konswnsus ve justice yeterli medeni usul için ise sertkan hocanin kitabı çok iyi bnce kanunu çok iyi öğretiyor ÖSYM formatında ben tek ordaki soruları cozmustum ful yaptım geçen yıl
-
@geliruzmani2013 hocam monopol önerir misiniz soru kaynagı olarak
-
@geliruzmani2013 geçen sene sadece kanun ve sertkan erdurmaz hocanin kitabından mi calistiniz kodakoglu na vakit yok bende kanun ve test gitmeyi düşünüyorum
-
@geliruzmani2013 geçen sene kaç aldınız
-
arkadaşlar merhaba belki de daha önce konuşuldu gözümden kaçmış olabilir ama vergi hukuku ve vergi usul hukukuna nasıl çalışabilirim?
elimde vergi atlası var yeterli olur mu bu kitapta vergi usul ve vergi hukuku iç içe sanırım ya da ben konulara hakim olmadığım için hepten kafam karıştı nasil bir yol önerirsiniz -
@cnscns bende safa beyin tabloları da var, genel olarak özetliyor ama tamamlayıcı lazım. Tavsiyem konu örneğin uzlaşma ise vukun ilgili maddelerini okuyun ve wordde onun tablolarına benzer püf noktalı eksik yerleri içeren tablolar yapın, geçen yıl 2 soruyla kaçtıktan sonra bu yıl böyle deniyorum, renkli tablolar yaparsanız aklınızda o renkle kalır ve sınavda göz önüne gelir
-
@birsorumolacaktı evet monopol da iyidir ama ben hepsine bakmadım söyle ki monopolun cezası bence çok iyi olay sorularına takilmayin kanun maddelerini öyle güzel soru haline getirmiski soru kacirmazsiniz ama justice in ise olay soruları iyi ceza için kendi Bilginize göre ayırt edip soruları çözebilirsiniz ben justice ve monopol karışık cozuyorum
-
@Gizemmm medeni usul için kanun ve serkan hoca bol bol yeter sinava girmeden son bi hafta kanunu tekrar oku ya da sertkan hocanın kitabını çöz yeter