29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@zenginmemur, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Hmk için sertkan hocanin kitabı var ama aciklamalariyla cikmis hicbir soruyu yapamiyorum.Geçen yil nasil 7de 7 yapilmis anlamadım.Kanun daha karışık.Önerisi olan varsa bu kesitte toplayalım
-
@zenginmemur Hocam kolay gelsin kanun ve Sertkan Hocanın soru bankası beraber çalışıyorum. Kitap kanuna paralel gidiyor. Kanun maddesini okuyup soru bankasında görünce daha iyi oturuyor. Daha önceden Kodakoğlunun kitabından okumuştum bir kere.
-
@gretchen Deneme çözen arkadaş varsa fikrini söyleyebilir mi ? 1 tane deneme alcam yargic ve müessir arasında kaldım ama
-
@Gizemmm yargıç guzel hocam sınava yakin
-
@olursaolur Teşekkür ederim. siz aldınız mı
-
Belki daha once konuşuldu ancak sınava kadar bir ozel soru bankasi idari hakimlik icin bitirmek istiyorum.Cikmis soru ve deneme disinda önerebileceginiz bir kaynak var mi?
-
@Gizemmm aldim hocam sorularini beğendim
-
2018 önlisans kpss tarih sorusu:
Aşağıdaki devletlerden hangisi, 1 Ekim 1939 tarihinde Türkiye'den, Montrö Boğazlar Sözleşmesi ile ilgili, Boğazların ortak savunulması ve Karadeniz'e kıyısı olmayan devletlerin savaş gemilerine kapatılması konusunda değişiklik talebinde bulunmuştur?Fransa
Sovyetler Birliği
İngiltere
Amerika Birleşik Devletleri
Japonya -
@RootofAllEvil Sovyetler birliği diye hatırlıyorum ama yanılıyor da olabilirim hocam.
-
Herkese kolay gelsin arkadaşlar. Monopol ve hakimim soru bankalarından hangisi sınav için daha faydalı olur,elimde iki kaynak da mevcut ancak birini çözeceğim
-
@law monopol özellikle kamu hukuku kismi
-
İyi çalışmalar arkadaşlar. Elimde konsensus vergi soruları vardı ama memnun kalmadım.
Vergi/ vergi usulden açıklamalı çıkmış sorular ne almalıyım acaba ? Vergide çok zorlanıyorum -
@Dumspirospero matrah alsaydın keşke. 1400 soru var yarısı çıkmış yarısı özgün. Biraz çok bence ve zorluyor ama en iyi çıkmış sorular bunda var
-
@Dumspirospero hocam matrahın tamamını cozemeseniz bile özgün kısmını mutlaka cozun derim
-
@olursaolur @dzndr teşekkür ederim hocam. Bir bakayım. Çıkmış sorulara bakacak kadar vaktim olur sanırım. Allah kolaylık versin sizlere.
-
Müteselsil borçluluk ilişkisinde alacaklının borçlulardan birine ihtar çekmesi diğer borçluları da temerrüde düşürür. D/Y
-
@olursaolur hocam ozgun mu cozulmeli yoksa cikmis kismi birbirinin aynisi ama
-
@RootofAllEvil Y ?
-
Matrahın vergi konu anlatımı yerine sadece soru bankasını alıp vergi hukukunuda kanundan çalışsam olur mu sizce
-
@olursaolur ben ilk cikmis sorular bölümünü çözmüş tüm