29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
@orduluhakim burada yazılmıştı geçtiğimiz sene 200’e yakın kişi iibf’liydi sanırım
-
Arkadaşlar 2012’den sonra çıkmış sorular yayımlanmadı diye biliyorum. Ama değişen mevzuat var ve buradan daha önce soru gelmemişken değiştiği için soru geliyor. KONSENSÜS’ten çalışan arkadaşlar kitap buna nasıl önlem almış
-
Arkadaşlar iyi sınav ösym formatına uygun deneme arıyorum memnun olduğunuz hatasız bir deneme var mıdır
-
Arkadaşlar iyi çalışmalar öncelikle denemeye çözmeye en geç ne zaman başlamalıyız? Bir hafta on gün sonra çok mu geç olur ?
-
@ir06 son 10 gun BENCE ideal deneme için ozaman kadar eksikleri tamamlarsiniz
-
- Aylıktan kesme
- Kınama
- Uyarma
- Kademe ilerlemesinin durdurulması
657 sayılı Devlet Memurları Kanununa göre bir aday memurun yukarıdaki disiplin cezalarından hangisi ya da hangilerini alması durumunda disiplin amirlerinin teklifi ve atamaya yetkili amirin onayı ile ilişiği kesilir?
1 ve 2
2 ve 3
1 ve 4
1, 2 ve 4
Hepsi -
@RootofAllEvil 1 ve 4
-
@RootofAllEvil 2 3
-
4t çözen var mı?
-
@Hayaller71 denemesini mi yargıç denemeleri ile beraber sipariş etmiştim henüz çözmedim ancak kısa bir inceleme yaptım mesela bazı tvs soruları sorulmayacak yerlerden yazılmış. Misal x büyükşehirinde şu kadar değeri olan evin yıllık emlak vergisi kaç TL dir?
-
@RootofAllEvil cevap 1 ve 4 olacak kanunun 58. maddesinde gerekli bilgi yazıyor
-
@RootofAllEvil aynen deneme. Alan soruları yüzeysel geldi yada diğer özgünler daha zor olduğu için bana öyle geldi ondan sordum
-
@Gizemmm sağ olun yorumunuz için
-
Arkadaslar aile ve miras hukuku kesin var mı?
-
@Aslan-Reyiz medeni usul notun acilmiyorda yeniden atabilirmisn
-
@Diagne, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Arkadaslar aile ve miras hukuku kesin var mı?
?
-
Teblig idari yargi denemesi 9+1 olan cozdum hiç memnun kalmadim.Kasim 2018 baskı degisiklikleri almistir diye aldım pisman oldum.Hic önermiyorum.
-
@clapton çok sağol kardeşim
-
Arkadaşlar geçen forumda, büyüksehir belediyesi genel sekreterinin atanma usulüne ilişkin değişiklikle ilgili bir şeyler gözüme çarpmıştı, ama hatırlayamadım. Googleda da bulamadım. Var mı öyle bir değişiklik acaba?
-
@Dumspirospero içişlerinin yetkileri çevre şehirciliği bakanlığına devredildi hocam bir kaç yetki daha var belediye kanunu ve Büyükşehir belediye kanununda bakabilirsiniz