29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
-
Geçen senelerde 300 den sonraki ilk 100 den kaç kişi girmiş acaba bi veri var mı?
-
@azimlikedi hmk sorusu , idari yargı meb ösym sorusu. Tekrar tartışmaya sebep olmasın ama, konuştuğum hukuk profesorleri hatalı olduğunu söyledi. Umudum yoktu ama yine de hayatımda bir ilk olarak itiraz dilekçesi verdim
-
@sgkemekcisi tamamen yeniden hesaplanıyor diye biliyorum hocam. ilk 300de dahil. Mesela 225. de yeniden değerlemeyle 200e yükselebiliyor ya da 305e de düşebilir. Ama diyelim ki 305e düştü ilk hesaplama da 300içindeydi. Bu durumda yine de ilk hesaplamada girmiş olduğu için giriyor mülakata.
-
@mucizeleryolda ben de böyle biliyorum tamamen yeniden değerleniyor herkesin sonucu
-
@elitnur ben bu sekilde oldugunu dusunmuyorum gecen sene iptal sureci cok gec sonuclandi liste disi kalma durumu bence olur
-
@elitnur hocam yanlış anlamayın ama mülakatta değil misiniz zaten? İtirazınızı yargı yoluna taşıyacak mısınız?
-
@RootofAllEvil mulakattayım yargı yoluna taşıyacağım demedim ki . Sadece itiraz ettiğimi açıkladım.
-
@elitnur pardon ben yanlış anlamışım
-
@marshallgil şu an ilk 300 de olanların hakkı korunuyor hocam onlar her türlü mülakata katılıyo yani
-
@RootofAllEvil olur hocam öyle. İtirazıma cevap gelince bekleyen varsa diye yazayım dedim sadece
-
Boş bir anımda ösym nin arşivinden eski sınavları karıştırdım 2006 sınavında 60 gygk 120 alan bilgisi sorulmuş. Vergi hukuku ve tvs soruları karışık bir şekilde 26 tane sorulmuş. Sınav konuları arasında coğrafya, güncel bilgiler, Türkiye ekonomisi, uluslararası kuruluşlar gibi konulara da yer verilmiş.
Sınav soruları için kalite yerlerde diyoruz ama bence böyle olması daha iyi. Yeterki ösym dayanağı sağlam kolay kolay iptal olmayacak adam akıllı sorular sorsun -
Dava süreci ne durumda arkadaşlar, dava açan arkadaşlar hangi sorulara dava açtıklarını ya da açacaklarsa açacaklarını paylaşabilirler mi
-
@SAkmazlar, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
Dava süreci ne durumda arkadaşlar, dava açan arkadaşlar hangi sorulara dava açtıklarını ya da açacaklarsa açacaklarını paylaşabilirler mi
Arkadaşlar dava açan yok mu hiç?
-
@Sabahola 2019 kaynaklara calissak olur mu idari yargı hakimliği sınavı için yoksa yeni mi kaynak almak lazim
-
Buralar iyice sessizleşti
-
@Gizemmm arkadaşlar sizce napim ? Yeni kaynak mi 2019 başım yeter li mi
-
@Gizemmm, içinde söyledi: 29 Aralık 2019 İdari Yargı Hakimliği Sınavı
@Sabahola 2019 kaynaklara calissak olur mu idari yargı hakimliği sınavı için yoksa yeni mi kaynak almak lazim
Bence yeterli olur. Yeni basima gerek yok. Çok değişiklik yok zaten. Birkaç değişiklik var. Onları kanundan okursunuz. Ben adli sınavı için geçen sene aldığım kaynaklardan çalışacağım. Zaten güncellemiyorlar çoğu şeyi kitaplarda.
-
@Sabahola teşekkür ederim almiyorum kaynak ozaman 2019 daki lere devamm
-
selamlar forum; mülakata çağrılan 300 kişi içinde kaç hukukçu vardır tahmini ? makul bir tahmini olan var mı ?
-
@Sabahola 3 soru için dava açılmış hocam bunlardan biri özelleştirme olduğunu duydum diğerleri hakkında fikrim yok