2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@sntn35 yok telefondan da denedim olmuyo sürekli hata veriyo
-
Her yerden denediğim halde "Runtime Error" hatası veriyor bende de.
-
Aynı şekilde bende de hata veriyor.
-
Ben de denedim hata verdi . Başvuru 21 inde bitiyordu galiba. Mutlaka düzeltilir diye şu an için erteliyorum
-
Arkadaşlar hata ile karşılaştığınızda başvuru ekranında belirtilen mail adresine ekran görüntüsüyle birlikte mail atabilirsiniz. Hatanın da ne olduğunu görmüş olurlar böylece çözümü hızlı olur.
-
Hakkımızda bilgi verebilecek iki kişinin bilgilerinin yer aldığı alanı mutlaka doldurmalı mıyız?
-
@Mülkiye_17 kendi arkadaşlarınızı bile yazıp doldurabilirsiniz en az 10 kurumun başvurusunda aynı kişileri yazdım kimsenin aradığı bile yok biri kuzenim diğeri okuldan hocam
-
Arkadaşlar telefon kısmında hata cıkıyor içinizde bu durumla karşılasın varmı
-
@UrsaBiVursa Tamamdır hocam sağ olun
-
@Mülkiye_17 rica ederim iyi çalışmalar
-
Başvuru yapabilen var mi telefonu yazdigim halde bu alan zorunlu diyor. Ayrica "Runtime Error" hatasini ben de alıyorum . nasi çözebiliriz sorunu arkadaslar yapanlar varsa yardim edebilir mi ?
-
@Hakim-Bey
Tavsiyem ozgecmisinizo kopyalayip öyle sayfaya girmeniz yoksa süre aşımı olabilir belki. -
@Hakim-Bey Ben ev ve iş telefonunu boş bıraktığım halde oldu
-
Telefonu giriyorum kabul etmiyo, bos bırakıyorum yine etmiyo. Bi turlu basvuru yapamadım ne bicim sistem yapiyosunuz hayret bi sey ya.
-
bende hiçbir hata olmadı ve chrome kullandım arkadaşlar.
-
Daha önce başvurup mülakata kalan arkadaşlar var mı? Bu liste referans olarak mı geçiyor yoksa sınavdan sonra mı istiyorlar referansı? Bilgi verebilecek var mıdır acaba
-
@scofieldmustafa, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Daha önce başvurup mülakata kalan arkadaşlar var mı? Bu liste referans olarak mı geçiyor yoksa sınavdan sonra mı istiyorlar referansı? Bilgi verebilecek var mıdır acaba
Şaka misin sen !
-
-
@Hakim-Bey ilk sınavım biliyorsan cevap ver bilmiyorsan yorum yapmana gerek yok
-
ben başvuru yaparken tel no kısmı 10 haneli olacak diyor on haneli giriyorum ama kabul etmiyo ne yapmam gerekir