2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
-
@zenginmemur Naçizane bir yorumum olsun dostum. Klasik sınavlarda kpss test mantığında öğrendiklerimizi düzgün, akıcı ve net ifadelerle düz yazıya dökebilmemiz gerekiyor. Mesela haksız fiilin unsurları ve kapsamı sorusuna cevap verirken unsurları alt alta ya da yan yana virgülle madde madde yazmak yerine önce kısaca bahsedip sonra hukuki yorum ve basit örnekle açıklamak daha iyi olur. Kimisi tek tek açıklayıp sonra diğer unusuru tanıtıp içeriğe geçiyor bu da bir taktik. Birde cümleleri uzun kurmak daha iyi olur. Okumanın kesilmemesi ve zincirin kopmaması lazım. Klasik sınavlara mülakat kitaplarıyla hazırlanabilirsiniz çünkü orada açıklamalar yazıyor. Ama test kitaplarının çok faydalı olacağını düşünmüyorum. Bilgiyi sağlar ama net bilgi verir şıklar. Yorumlamaz, yorum gücü kazandırmaz. Hukuk ve muhasebe için olmasa da maliye ve iktisat alanında gelişmeleri,gündemleri,kararları genel kültür olsun diye bile okumak önemlidir. Aşinalık ve terim gücü katar.
-
@Tibeout hocam teşekkür ederim dikkate alcam mülakat kitabı ne var hocam kaynak olarak?
-
Mülakat ne zaman yapılır?
-
@yayiç22 hocam geçen seferki süreçte 3 ay sonra yapmışlar
-
Henüz mülakat tarihleri belli olmadığına göre bir öncekine benzer bir süreç yaşanacak gibi.
-
@pes-etmeyen-biri Hocam geçen hafta cuma günü ev görüşmesi için geldiler, mülakat tarihini sorduğumda kesin bi tarih veremeyiz ama şubat sonu gibi olur diye tahmin ediyoruz dediler
-
@muhasebeduayeni kaç gün öncesinden haber veriyorlar hocam geleceklerini, henüz benimle iletişime geçilmedi de.
-
@pes-etmeyen-biri tam tarihi hatırlamıyorum ama ilk ankaradakileri ziyaret edicekler sanırım daha sonra şehir dışı ziyaretlerini gerçekleştirecekler
-
@muhasebeduayeni ankaradayim daha bana haber bile verilmedi
-
@hanniball inşallah en kısa zamanda biter ev ziyaretleride mülakat tarihleri belli olur
-
Arkadaşlar ev ziyareti gerçekleştirilmeyen arkadaşımız kaldı mı ? ‘’Bana ev ziyareti yapılmadı’’ ya da ‘’arkadaşıma daha yapılmadı diyecek’’ var mı?
-
@W-J-Baumol, içinde söyledi: 2019 KGK Uzman Yardımcısı Alım İlanı
Arkadaşlar ev ziyareti gerçekleştirilmeyen arkadaşımız kaldı mı ? ‘’Bana ev ziyareti yapılmadı’’ ya da ‘’arkadaşıma daha yapılmadı diyecek’’ var mı?
Bana pazartesi gelecekler
-
Mülakat tarihleri açıklandı.
-
Mülakata giren arkadaşlardan bilgi verecek birileri var mı acaba
-
Sonuçlar açıklanmış. Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Yedekteyim. Asil kazananlardan feragat edenler olacaksa bilgi verirse çok sevinirim.
-
Asil liste de olup da 2020 İl Göç taşrayı uzman yrd kazanan var mı
-
Kazanan arkadaşları tebrik ederim süreçlerin hızlı işlemesi için başka kurum mualajtina girmiş yada sonuç bekleyen varsa gitmeyi düşünmüyorlarsa lütfen arayıp feragat versinler bekleyen arkadaşlar var
-
2019 il göçü kazanacak arkadaşlar burayı tercih edeceklerse il göçten feragat verin arkadaşlar. Duyarlı olalım
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Sağlık bakanlığının müfettişlşğinden feragat edecek var mı acaba
-
@gürkannn baya ortak olan var