İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Chapus hocam şuan batirdin sizindediginiz bağlı ortaklık halkbank hazinenin ortak olduğu ticari esaslara göre faaliyet gösteren anonim şirket malesef idt değil temiz kitabında da idt olarak gözükmüyor
-
@Willsmithh müessese devlete 100 u ait olanlarin işletmesidir
-
@Willsmithh Evet bağlı ortaklık yazacağıma hata ile müessese yazmışım. Bu sonucu değiştirmez. O kadar bilgi yazdım bir kelimeye takılıp batırdın yazmışsınız. Canınız sağ olsun. İyi forumlar
-
@Chapus açıklamalar için teşekkür ederim kit kanununda sanırım ziraat ve Halkbank'ın bu kanuna tabi olmadığı yazıyordu ben öyle hatırladım aklımda kaldığı kadarıyla uzun Zaman olmuştu kanunu okuyalı.
-
Mustafa Karadeniz'de 46. sorunun hatalı olduğunu yazmış.
-
Herkesin hem fikir olduğu sadece 46. soru sanırım. Bir tek bu soruya itiraz edilecek gibi
-
@felix-felicis bu soruya o kadar sinirledim ki niye boyle sinirledim anlamadim bolumum maliye oldugu icin olabilir. Soru hatali oldugu gibi şıklar bile hatali o derece
-
@whshw Soru üzerine çok düşünmeden de sıkıntı olduğu anlaşılıyor zaten. Sınavda iptal olur bu diyip çok kafa yormamıştım.
-
@felix-felicis hocam benim soruyu cevaplamak bes saniyemi bile almadi borclanmanin oldugu yerde baska bir şıkkı okumaya gerek bile yok. İnsallah iptal edilir
-
- Soru da hatalı uluslar ası hukukun yardımcı kaynaklarında mahkeme kararları tali kaynaklar arasında
-
@Ötükenli
Hatta çıkmış kpss var -
@Ötükenli, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Ötükenli
Hatta çıkmış kpss varİkili anlaşmalar var mı peki hocam kaynaklarında
Çok taraflı anlasma varda ikili mantıklı gelmedi -
@whshw yalnız burada hata yapmışsınız. Sabahtan beri forumdayım. Yorumları okuyorum. Sınav soruları için en mantıklı yorum şu. En doğru ya da en yanlış olan cevapları tercih etmek gerekiyor. Haklısınız borçlanma geçici yani arızi kamu geliridir. Fakat sürekli olarak da yapılabilir. Hatta Türkiye de vergilerden sonra ikinci kamu geliri borçlanma olarak görmüştüm 4t'de. Fakat özelleştirmeyi sürekli olarak yapamazsınız. Yani kısacası borçlanmada geçicidir fakat özelleştirme daha geçicidir. Bu nedenle itiraz edilse bile iptal edileceğini düşünmüyorum
-
Beyler tahmin alalım yav, 70e düşer mi :))
-
Halk bankası, %51'i Varlık Fonu'na ait bir kamu bankasıdır. İDT ya da KİT değildir. Kamu sermayeli bankadır. İDT,KİT tanımına uymadığı gibi 233 sayılı KHK'da da bunların arasında adı sayılmamıştır.
-
@SonMaliyeci mustafa karadeniz hatalı demişse soruda hata yoktur
-
@kuf hocam siz fikir yurutuyorsunuz. Ona bakarsan dediginize gore senyoraj geliri yada mamelek geliri de gecici.
-
Allah kimseyi sırf kendi yaptığı şık cevap anahtarındakiyle eşleşiyor diye şu sınavı ve soruları ölümüne savunmak zorunda bırakmasın.
-
@enjoythesilence amin hocam. Burda yanlis soruyu savunmak yerine acip iki dk devletin surekli ve gecici gelirleri nedir acip okumuyorlar.
-
@enjoythesilence siz rahat olun 80 doğrum var. Bir iki soru iptal edilmiş sıkıntı olmaz benim için. Kaldı ki hayalim meslek de değil. Yanlış yanlıştır ayrıca da savunmuyorum. Sadece itiraz edilirse yazdığım sebeplerden iptal edilmeyeceğini düşünüyorum. Ne kadar çirkin bir dua beni tanımadan ve anlamadan.. Yazık