İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Mrtsnr Hayir hocam bugünkü açıklananlar arasında 2 kişi var ayrica 35 ve 27. Asil
-
@Arrow onları fark etmemişim güzel haber
-
Su an 45 kisilikte kac asil baska kuruma atandı? Yedeklerle dahil
-
@Baelish 4 asil 2 yedek başka kuruma atandı
-
@Arrow Bi btk kaldı herhalde mülakatı tamamlanıp açıklanmayan. Ondan da giden olur 2-3 kişi belki
-
@Baelish insallah olur hocam var daha bi kac kurum mulakati aciklanmayan oralarda da var isimler bekliyoruz hepsinin sonuckarini
-
@Baelish BDDK bankacılık da var bildiğim kadarıyla.
-
@eomer hocam bdddk uzmanligin mülakatı yapıldı fakat sonucları açıklanmadı hala değil mi ?
-
@Arrow murakıplık açıklandı uzmanlık açıklanmadı.
-
@eomer teşekkürler hocam
-
@Arrow hocam başka hangi kurum var 200 kişilik göçü bekliyorum ben de inşallah kazanan çok olur da sayı azalır
-
@kemankeşş2 ic isleri uzmn yard. Ulaştırma. Kültür turizm. Enerji. Btk. Bddk uzmanlık. Istanbul ihracatcı birlikleri. Merkez göç
-
@Arrow teşekkür ediyorum
-
@kemankeşş2 rica ederim hocam
-
Arkadaslar yedek bekleyenler olarak yedeklik icin grup olustursak en azindan birbirimizden haberdar oluruz yedekler cagrilmaya başlanmış
-
@bebekendüstri bi grup var asil yedek karışık. 4.yedek bugün aranmış
-
Arkadaşlar mülakat esnasında kendini tanıt sorusunun bi çerçevesi var mı? Kısaca adım şu, şuradan geliyorum, şu mezunuyum falan mı?? Ya da ne bileyim evliyim,bekarım,işsizim veya şurada çalışıyorum vb. daha spesifik şeyler de söylenir mi? Ne dersiniz ??
-
Ben bir şeyi anlamadım asiller başladı mı ki yedekler çağrılıyor il tercihleri filan belli oldu mu
-
@Pinky Kazandiktan sonra belge gonderiliyor. Belge gondermeyenlerin yerine yedekler çağrılmıştır. Bu nedenle asillerin baslamasi beklenmemistir.
-
İller belli oldu mu