İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
45 kişilik listeyi göremiyorum 404 not found yazıyor neden
-
arkadaslar listede olup atananlari ayiklama sansimiz var acaba
-
Kazanan arkdaşlar mülakatını bekledikleri diğer kurumlardan (eğer idealleri değilse) feragat ederlerse çok sevinirim.
-
Kazanan asil arkadaslar ve asıl olarak kazanıp feragat edecek arkadaşlar bana ulaşabilir misiniz asiller için olan listemize ekleyeceğim tercihler konusunda herkesin fikir sahibi olması için
-
Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum Darısı bizlerin başına inşallah, feragat konusunda desteğinizi bekliyoruz arkadaşlar
-
Oncelikle atanan arkadaşları tebrik ediyorum.
Çalışma ekonomisinden mülakata girenler var mı, neler sordular acaba.
-
@cancihan son yapılan alımda mülakat sayfasına gir hovam orda birisi çekocu paylaşmış bende çekoyum
-
@kemankeşş2 Teşekkür ederim hocam
-
@gencbiraday Dostum henüz somut bir gelişme yok bu konuda. Yalnızca bir plan olduğunu duymuştum. Onun da ancak 200'lük alımdan sonra netleşeceğini zannediyorum eğer ki duyduklarım doğru ise. Süreç ilerlesin yeniden soruşturalım
-
@paretowilfredo üstad 200 lük alımın ne zaman olacağına dair bir duyum tahmin vs var mı?
-
@paretowilfredo aynen üstat 200 lük için bir öngörün var mıdır
-
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar öncelikle benden 200 kişilik il göç uzman yardımcılığı mülakat sınavına katılmaya hak kazandım ama mülakat tarihi ile ilgili en ufak bir bilgim yok. Göç idaresi sayfasında bir şey bulamadım.200 kişilik alım mülakat tarihi ne zaman oldu ve size bilgi mesajla mı geldi?
-
@mrgkn 200 kişilik alımın mülakat tarihi henüz netleşmedi, beklemedeyiz
-
@guyvomen peki hocam dün yayınlanan başarı listesi 45 kişilik merkez kadro için mi ? Dün yayınlana başarı listesinin başındaki arkadaş benimle beraber mülakata girmeye hak kazanmış 816 kişiden birisi.Demekki mülakat olmuş.
-
@mrgkn 45 kişi taşra için
-
@Mrtsnr tamam hocam çok teşekkürler bir önceki ilanın kazananlarıymış ben de direkt isimleri görünce rehavete kapıldım.
-
İleti kaldırılmıştır.
-
@aroma sizin gibi başarılı olmak istiyorum üstad🤲🤲Tecrübelerinizi aktarırsanız çok makbule geçer 🤲
-
Arkadaşlar öncelikle herkese geçmiş olsun. Kazananlara hayatlarinda basarilar dilerim olmayanlar için de Allah belki de daha güzel kapılar açacaktır. 2senelik bir yarış sonucunda 45 kişilik listede adımı gördüm.
Kazanan arkadaşlara danışmak istediğim bir durum var. Atama başvuru formunda yer alan akıl sağlığı ile ilgili bölümde kutucukları işaretlemeniz yeterli midir. Yazılı beyan olarak istediklerini belirtmişler. Açıklama kısmına da görevini yapmaya engel olacak bir sağlık sorunu yoktur diye ayrica yazi ile beyan etmemiz gerekir mi cok tesekkur ederim -
@Nasippp merhaba dostum . Sürecim uzun olduğundan neye dair mülakat deneyimleri, ders çalışmak , sürecin psikolojik boyutu mu tam olarak kestiremedim. Ancak sorunuzun neye dair olduğunu söylerseniz tabiî yardımcı olmaya çalışırım dostum.Kolayliklar dilerim.