İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
15.olduk ama yuzumuze gulmedi talih. Hayirlisi olsun
-
@Willsmithh ustad insallah olmustur senin.
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar. Bi süreçte böylece sonlandı.
-
Arkadaşlar ben gecikmeli de olsa öğrendim ama hala şaşkınım bu süreç hiç bitmeyecek gibi gelmişti hatta açıklansın elendiysem sıradaki mülakata öyle girerim diye dusunuyordum.
Benim olmuş arkadaşlar çok şükür inanın kendimden sonda listeye baktım dostlarıma sizlere baktım başkalarının başarısına mutlu olmaya alistirmisim kendimi.İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız birgun -
Arkadaşlar feragat verecek olan varsa belirtsin lütfen
-
@zenginmemur çok şükür kıymetli hocam
-
@Willsmithh tebrik ederim hocam hayırlı uğurlu olsun mesleğinde başarılar dilerim.
-
@Willsmithh Hocam çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Allah bizlere de nasip etsin.
-
@Willsmithh, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
Arkadaşlar ben gecikmeli de olsa öğrendim ama hala şaşkınım bu süreç hiç bitmeyecek gibi gelmişti hatta açıklansın elendiysem sıradaki mülakata öyle girerim diye dusunuyordum.
Benim olmuş arkadaşlar çok şükür inanın kendimden sonda listeye baktım dostlarıma sizlere baktım başkalarının başarısına mutlu olmaya alistirmisim kendimi.İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alacağız birgunHayırlı uğurlu olsun
-
@Willsmithh hayırli olsun asla vazgeçmeyenlerden olmak dileğiyle...
-
@Willsmithh hocam 200 kişiliktede var mısınız
-
Benim olmamış dirayetim çok düştü belki çekilcem bu süreçten söz meclisten dışarı torpilsiz olmuyormuş anladık
-
@Willsmithh Hayirli olsun
-
Ben şahsen bayram öncesi bir güzellik yapıp çifte bayram yaşatacaklarını düşünüyorum. Duyum vs değildir tamamen şahsi kanaatimdir.
-
@LioN çok pardon açıklanmış bile. Kazananları tebrik ediyorum. @Willsmithh kardeşim hayırlı olsun çabalarının karşılığını almana çok sevindim.
-
@gfdsgsda @Willsmithh @IS-LM gözümden kaçan oldu mu bilmiyorum, hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar, meslek hayatınızda başarılar dilerim. @Baelish dostum çok üzüldüm inşallah daha hayırlı, güzel bir son sizi bekliyordur, en yakın zamanda. Merak ettiğim başka dostlar da var, güzel haberlerinizi bekliyorum. Olmadıysa da bu bir son değil biliyorsunuz.
-
@Baelish allah razı olsun üzülme hocam inşallah burgun emeklerinin karşılığını alacaksın emin ol
-
Listede feragat edecek tanıdıklarınız var mı?
-
Iftar sonrası çayımı bugün bambaşka tat ile yudumlayacağım emek veren dostlar emeğine kavuştu şükürler olsun.Ve koca dersaneden kalan son birkaç arkadaşımdan bugün bi dostum daha atandı ya Rabbim sen ne büyüksün çok ama çok sevindim adına..Yolunuz açık olsun hepinizin.
-
@Baelish hocam daha iyisine vardıran bir kayıp olacak inşallah sizin için.