İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
@Baelish başarıların önüne yine geçmiş birşeyler hakkında daha iyileri olsun dostum
-
Arkadaşlar feragat hakkında burayı da bilgilendirebilir mi
-
Yine bi mülakattan elenme, yine nefes alamamak.. Olmadı. Kazanan arkadaşları tebrik ederim
-
telefonla ulaşamamıştım. ankaraya gitme fırsatım da olmamıştı. mail attım feragat yerine geçmemiş haliyle.
+1 FERAGAT -
@iskender asil listeden mi hocam
-
@Mrtsnr evet
-
@Willsmithh @IS-LM sizleri ve gözden kaçırdığım kazanan diğer tüm arkadaşları tebrik ederim hocalarım mahsuru yoksa ben yeniyim bu süreçte sizler ne kadar zamandır bu süreçtesiniz? Ben hazırlığımı elbette yapıyorum ama sürecin gidişatıyla ilgili bilgi almam gerek sizlerden
-
@paretowilfredo hocam bu 200 kişilik mülakatları ne zaman olur ya da burda duyum alan arkadaşlar var mı acaba
-
@Willsmithh dostum çok sevindim. Hakkında hayırlısı olsun inşallah. Emeğinin karşılığını aldın tebrikler.
-
@keynes5 her an artık açıklanabilir diye düşünüyorum bayram sonrası yapılabilir
-
@Willsmithh kardeşim şu forumda verildiğin emeği gördük, Allah utandırmasın hayırlı olsun inşallah
-
@paretowilfredo yeni il göç alımı hakkında bileği alabildin mi üstat öyle bir yazı yazmıştın galiba
-
@Baelish kardeşim geçmiş olsun Allah senin emeklerini boşa çıkarmasın mülakattan daha önce elenen birisi olarak ne demek çok iyi bilirim hala da işssizim elden gelen tek şey allaha dua etmek
-
@Mambaa sağol hocam darisi diğer arkadaşların başına biz hep burdayız inşallah sıradakiler şahitlik edeceğiz
-
@modigliani-0 amin kardesim.sağolun zaten burda bukadar iyi dilek almak bile bana yetti hepinizden allah razı olsun
-
@Willsmithh hayırlı olsun dostum umarım sende beni tebrik edersin 200 kişilik alımda ️ Allah hepimizin yar yardımcısı olsun
-
@gencbiraday kıymetli hocam cok tesekkur ederim inşallah burda sizlerim kazandigini.görmek en büyük mutluluk daha önce de öyleydi şuan da öyle
-
@aroma, içinde söyledi: İl Göç Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019
@Baelish hocam daha iyisine vardıran bir kayıp olacak inşallah sizin için.
Hocam siz hangi görevdesiniz daha öncede sormuştum cvp alamamıştım hazine ve maliye hangi birimdesiniz uzmanlık? kazanan arkadaşları tebrik ederim darısı 200 kişilik alımlara karadeniz e selam olsun...
-
Kazanan arkadaşlara hayırli olsun diyorum.
-
@now34 hocam gözümden kaçmış:) KOSGEB kobi uzman yardımcısıyım maliye bakanlığı ile ilgim yok yani