Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@Cura iktisattan 78 puan alan 11 kişi var o zaman ?
-
@Bahriye-Nazırı kesinlikle bir yanlışlık var onca 90 puanlı kişiden listede 1 kişi bile yok ya cevap anahtarında bir sorun var ya da sorularda bir sıkıntı var
-
Hiç endüstri yok mu ya
-
@Bahriye-Nazırı ben de beklediğimden düşük aldım, zaten 13 kişi alınacaktı işletmeden mülakata 13 kişinin çağrılması çok tuhaf!
-
@İnspector 82 ile kamudan hak kazandım ben de. Kamu mülakat listesinden bir kişiyi geçen gün açıklanan işkur uzman yardımcısı başarılı listesinde gördüm. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
@chia87, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Bahriye-Nazırı kesinlikle bir yanlışlık var onca 90 puanlı kişiden listede 1 kişi bile yok ya cevap anahtarında bir sorun var ya da sorularda bir sıkıntı var
Katılıyorum aynen hocam. Bu üniversitelere de güven olmuyo zaten, ne düzgün soru hazirliyolar ne de düzgün değerlendirme yapıyolar.
-
@İnspector dostlar benımde 78..mulakata kalmışım.sonda ekstra 4 kişi var.onlar 74 puanlı o zaman.birinci büyük ihtimal 84 veya 86 yaptı
-
Arkadaşlar sonuçlarda sorun yoksa sınavın zor olduğunu düşünmem doğruymuş diyorum. 72 puanla listedeyim ben de 74 76 bekliyordum işletme için konuşuyorum. Ama 70le kapatması bana da sürpriz oldu
-
@rukiyesv ben sınavın zor oldugunu düşünmüyorum kesinlikle.
-
@yurtlu-john hocam liste soyada göre siralanmis yanlız.. puan tahmini yapamayiz bu durumda..
-
@Bahriye-Nazırı aşırı kolay soruların yanında aşırı zor sorular da olduğunu düşünüyorum ben
-
Branşlarda çan yapılmamış tahminen. Endüstri mühendisliğinden 28 kişi mülakata kalması gerekiyorken 1 kişi kalmış. Verdikleri 7 kişilik kadroyu da almış oldular. Iktisatçı arkadaşlara hayırlı olsun:)
-
@MilesAway başka bir arkadaş 74 ile mülakata hak kazanan ve 72 ıle basarısız olan biri var yazdı o yüzden bu sıralamayı yaptım kamu yonetımınde tabı
-
Hocalarım bilmediğimden soruyorum 70 üstü alan herkes mülakata kalmayacak mıydı?
-
@yurtlu-john anladim hocam pardon ben kacirmisim o kismi.
-
86 ile Sosyoloji mulakatina hak kazandim. Kazanan diğer arkadaşlar da belirtirlerse puanlarini kacla kapatti hesaplama yapabiliriz kendi aramizda..
-
İşletmeden 56 puan almışım imkansiz yaa nasil oluyor itirazi nereye yapmamiz lazim
-
İşletmeden 68 ile kalmışım ben de 1 soruyla baraj altı kaldık kısmet.
-
@Estevez 68 bekliyor muydunuz peki daha mi yuksek bekliyordunuz ? İtiraz için ne yapmam lazim biliyor musunuz acaba ?
-
@elahmet hocam ne yapmak gerekiyor bilmiyorum barajı geçerim diye düşünüyordum forumdaki cevaplara bakınca ama kıl payı da kaçmış olabilir yani emin değilim