Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@senorita muhtemelen öyle.64 görünüyor puanım ama tuhaf geldi 13 kişinin müşakata kalması
-
@chia87 bir yanlışlık olmuş olabilir, yarın bir arayıp sorun bence
-
Iktisattan 101 kisi kazanmis 90 degil
-
@Cura, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Iktisattan 101 kisi kazanmis 90 degil
pardon 91
-
@chia87, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
İŞLetmeden giren arkadaslar ben mi yanlıl görüyorum sadece 13 kişi kazanmıs ve en az 38 doğrum vardı kazanamamışım
Ya bu işte bi iş var gercekten bekledigimden düşük gelmis benim de nasi itiraz edecegiz bu somuclara ?
-
Endüstriden neden yalnızca bir kişi görünüyor
-
Kamudan kazanan arkadaşlar puanını yazabilir mi kaçla kapattı acaba
-
@Bahriye-Nazırı aradım hocam açmıyolar yarın tekrar denerim ama bir yanlışlık olmalı
-
@İnspector 82 benim
-
Arkadaşlar paylaşılan liste puan sıralamasına göre mi sıralanmıştır, yoksa rastgele midir?
-
@İnspector 74 ile kapamış ben de 72 ile hak kazanamadığım yazıyor
-
@talozak soyadına göre sıralanmış
-
Çok ilginç gerçekten benim de isletmeden beklediğimden çok düşük gelmiş. Ya bir yanlışlık var ya da biz burada soruları yanlış değerlendirdik.
-
@Rögaritma öyle bile olsa hersene çan yapan kurum bu sene 52 kişilik listeyi 13 te bırakır mı?diğer listelerin hepsi sayıyı aşıyor ve de
-
Iktisattan 84 ile mulakattayim.
-
@Aykutluk teşekkürler 68 le olmamış benimde 70- olunca yazmıyor galiba hakkımızda hayırlısı olsun.
@siyasalcowfest tebrikler 82 çok iyi valla bu sınav için darısı mülakata. -
@chia87 evet öyle de bir durum var
-
@İnspector çok teşekkur ederim hocam sağolun hakkimizda hayirlisi olsun inşallah
-
İşletmeden giren arkadaşlar , yarin kurumla görüşüp itiraz edelim böyle iş mi olur ya .
-
@Bahriye-Nazırı cidden ya. Üzdü akşam aksam