Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Isletmenin urettigi urunleri piyasa fiyatindan satması - toplam hasila
Bireylerin farkli fiyatlardan urunu satin almak istemesini gosteren grafik givi bi soru vardi - talep eğrisi
-
İktisattan girdim. 50 soruda en az 40 doğrum vardır. Sorular kolaydı bence.
-
@Estevez azalan bakiyeler yöntemi diyordu hocam. 30.000/5*2 yaklaşımı doğru ancak 2 ay yansıtmak için 12000/12 den aylık *2 den 2000 doğru cevap öyleyse, e-ben yanlış yapmışım
-
@kartal1903 evet 2000 olacaktı cevap
-
binek otolarda azalan bakiyelerde ne zaman alınırsa alınsın 1 yıl diye geçiyordu diye hatırlıyorum lisanstan
-
ne zaman açıklanır bilgisi olan var mı
-
@gpale hocam google a binek oto azalan bakiyeler kıst amortisman yazıp baktım şimdi bu dediğinize istinaden ama dediğim gibi kıst olarak 2 ay ayrılmış örnek sorular da var
-
Ticari mal hesabında olmayan hangisiydi beynim yandı o soruda
-
@preacher satış yaptım ben yurt içi satışlar kullanılıyor diye
-
@Estevez, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@preacher satış yaptım ben yurt içi satışlar kullanılıyor diye
+1
-
@kartal1903 eyvallah ben de öyle yaptım
-
BCG matrisi sorusu vardı (nakit inekleri, yıldızlar) , şıklar arasında nakit yutanlar ve problemliler arasında kalıp problemliler dedim ama?
-
@kartal1903 ben de ikisi arasında kalıp problemliler diye salladım hiç bilgim yok
-
öncüler erken uyaranlar falan tarzı bir soru vardı onu ne yaptınız ?
-
@kartal1903 nakit yutanlar olcak hocam. Problemlilerin buyume hizi yuksektir onlara yatirim yapip star a cevirmek gerekiyor.
-
Kamu yönetimi genel olarak nasıldı arkadaşlar? 10 iktisat sorusu falan?
-
@Rögaritma, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Problemlilerin buyume hizi yuksektir onlara yatirim yapip star a cevirmek gerekiyor.
stara çevirirken nakit yutar sonuçta büyümesi lazım, gerileme aşamasındaki ürünlerin pazardan çıkması için nakit yutmasına gerek olmaz kendiliğinden biter diye düşünmüştüm. Seçenekler net değil bence
-
@Estevez risk almazlar, ürünü ilk alanların yorumlarını beklerler diyordu soruda geç çoğunluk dedim 4. sıradaki seçenek ama emin değilim.
-
@kartal1903 erken çoğunluk dedim ben de
-
@michaelcorleone aşırı basitti hocam