Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Açiklayin artik
-
Yarın da gelmezse iyice keyfiyete kalacak iş
-
Az önce aradım. Önümüzdeki hafta açıklanır diye düşünüyoruz kesin bir tarih yok dediler
-
@siyasalcowfest önceki alımdaki açıklanma sürelerine göre (17 günmüş) haftaya 25 aralık çarşambayı bekliyordum ben. 23 aralık pazartesiden önceki her açıklanma önceki alıma göre erken açıklanmadır tahminim en geç 27 aralık cuma günü açıklanır
-
@æon_flux 2020 ye kalmasa bari
-
Nasıl bir dönemdir bu sınav gelmez gelse sonuç açıklanmaz sonuç açıklansa mülakat açıklanmaz iyice cılkı çıktı artık...
-
Yazıklar olsun ya 1 saatlik işi 1 aya uzatiyorlar
-
Arkadaşlar,açıklandıktan sonra mülakata kalanlar için süreç nasıl ilerleyecekti,tarihler belli miydi?
-
Bugün açıklanmaz mı kii
-
@tahsin989 tarihler belli değil. sonuç açıklama duyurusunda belli olacak.
-
@limonlusoda açıklanmaması için bir neden yok ama dün de yoktu.
-
Ben bir kac gun once aradigimda sonuçlar gelir gelmez açıklayacağız demişlerdi. Bugun sonuçlar geldi mi gelmedi mi bilmiyorum. Bugün arayan oldu mu kurumu?
-
Ben aradım hocam az önce malesef sonuçlar üniversite tarafindan hala gönderilmedi ama gönderildiği gibi açıklayacağız dediler isterseniz üniversiteyi arayın bizlik bir durum yok demeye getirdi
-
@siyasalcowfest anladım hocam o zaman kesin olarak haftaya kaldı.
-
bakalım bugün açıklanacak mı
-
@yurtlu-john Umarım açıklanır.
-
@yurtlu-john bence bugün de zor. Cuma günü gelmesi lazım sonuclarin ki bugün kurum aciklasin. Muhtemelen yarin yada obur gun sonuçlar gelir en geç cuma günü açıklanır
-
Universiteyi arayan oldu mu arkadaşlar?
-
@teta Hayır,yoğunum arayamadım.
-
Cevap optigine sigara izmariti basarak, tek tek mi okuyo bu üniversite acaba bu kagitlari? bize verse biz 3 tur açıklamiştik simdiye kadar . Ne diye insanlari bekletiyosunuz bu kadar