Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Kurumu arayan oldu mu?
-
Yeni duyuru eklemişler siteye öğrenci katkı paylarıyla ilgili, daha açıklamaya niyetleri yok mu acaba
-
@promisme geldiği gibi açıklayacaz demişlerdi.
-
Cuma açıklarlar büyük ihtimal
-
Sayfa yenilemekten internetim tükendi.
-
Basvuru sürecinde bütün handikaplarıı yapan ve aynı hafta sınavı olan vakıflar genel müdürlüğü kompozisyon okumasına rağmen sınavı açıkladı sbb 3 haftada test sonucunu açıklayamadı
-
Az önce kurumu aradım, sınav sonuçlarının mülakat tarihleri ile birlikte açıklanacağını bu nedenle planlama yapıldığını söylediler, bekletmelerinin sebebi buymuş.
-
@senorita tahmini bir süre vermediler mi peki?
-
@teta bu hafta ya da haftaya açıklanır dediler
-
@senorita bugün kesin aciklanmaz o zaman hocam. Cok teşekkürler
-
@senorita haftaya da haftaya gelecek derler mulakat tarihi onay vs vs bekliyoruz derler ales bile 16 günde açıklandı el insaf
-
@siyasalcowfest bana da kısa sürede açıklanacakmış gibi gelmedi, mülakata katılacak çok kişi var sürenin uzaması muhtemel.
-
gecen sene iletişim başkanlığının uzmanlığının sınav,mülakat atanma süreci 7 ayı bulmuştu.bundada aynı şey olur buyuk ıhtımal
-
Bu kaçıncı haftaya yanıtı ben sayamadim sayabilen var mi? Kim arasa haftaya diyip gecistiriyolar ilk haftadan beri oyaliyorlar resmen.
-
Keşke listeyi aciklasardi önce o kadar kişinin mülakat tarihlerini ayarlamak da 1-2 hafta daha ekler süreye
-
kalkınma ajansı sınavına girdim bi iki kere 5-6 ayda açıklanıyordu sonuçlar
-
@squirtle hocam kişiye ayrı mulakat tarihi olmaz zaten
-
Mülakat tarihi ayarlamak için sonuçların gelmesi neden beklenmış? Zaten halihazırda süreç çok uzamisken once sonuçları açıklayın sonrasında mülakat tarihlerini belirleyin bari. Kurumun gayrıciddi olduğuna yönelik önemli ipuçları bunlar. Strateji Başkanlığı ama kendi stratejisini yapmaktan.
-
@naturegmbh *aciz
-
@naturegmbh sonuçların ne zaman geleceğini bilmedikleri için beklemiş olabilirler mi? Bence mantıklı...