Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@bengidönüş kredili satış olduğu için şirket ortağı olup olmaması önemli değil otomatik alıcılar oluyor o yüzden.
-
@rukiyesv hatırlayamadım buna ne işaretlediğimi
-
-
@bengidönüş kesinllikle güzel bir eleme sınavı değildi. aşırı basit sorular vardı koca üniversitenin sınavı bu muydu dediğim sorular çoğunluktaydı.
-
@bengidönüş ben o soruyu alıcılar yaptım. Neden alıcılar değil? Göz göre göre yanlış oluyordu demişsiniz?
-
@rukiyesv açık öğretim fakültesi tarafından hazırlandığı yazıyordu kitapçıkta
-
@esraesra öyle miymiş hiç okumadım. pazartesi açıklasalar keşke ama gene kesin cumaya bırakırlar
-
Yanlış yapmışım ben @Rögaritma yukarıda bir arkadaş açıklamış hatta. Ben yanılmışım.
-
@bengidönüş gördüm şimdi dikkatimden kaçmış, teşekkürler yanıtınız için
-
Şu kolaydı muhabbetine de ayrı bir gıcık oluyorum. Kolaysa işte ne güzel 50 de 50 yapmışsındır girmeme ihtimalin yok. Rahat ol be kardesim ne dövünüp duruyorsun.
-
ben de kime çamur atsam kime gıcık olsam kime saldırsam diye arananlara gıcık oluyorum. 50 sorunun 50si de kolaydı diyen kim döviz kurunun acıklamasını soracagına daha nitelikli bilgi sorarak daha donanımlı olanı seçebilirdi. noluyor insan fikrini de söyleyemeye cekinir oldu biri salça olacak moralimi bozacak diye. herkes dönsün kendi kusurlarına gıcık olsun yeter ya sanane
-
Üstüne alınan alınır benim lafım tek kişiye değil çok kişiye ayrıca tanımadıgın sevmediğin bilmediğin bir insanın lafına moral bozmak da biraz ergence. Burası fikri hür insanların buluştuğu bir platform. Umarım herkes hakettiğini alır. Iyi forumlar hepinize
-
arkadaşlar hepiniz için hayırlı sonuçlar olsun ınsallah forum her bölüm için ortak olduğu için yazıp insanları rahatsız etmek istemiyorum karar aldım sonuçlara kadar bir şey yazmıcam soruları nerdeyse tamamladık neticede.. iyi forumlar herkese..
-
Valla istatistik baya zordu, bizim bölüm Derya deniz malesef iibf liler gibi kaynağımız da yok. İstatistikten 70 i geçen az çıkar
-
@stamina bari soruları ve cevapları yayınlasalardı da 10 günlük itiraz süresi koysalardı. Şimdi pek bir anlamı yok gibi.
-
Kurumla görüşen oldu mu arkadaşlar,ne zaman açıklanacağına dair bir bilgi var mı ?
-
@tahsin989 ben aradım az önce aciklanması çok yakındır dedi peki sorular gonderildi mi kuruma diye sordum onu bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla sureci hizlandirdi arkadaşlar bu hafta en kötü haftaya gelir dedi hocam
-
@siyasalcowfest o zaman belki perşembe belki cuma. Şu anda kurumun sitesinde beklemenin bir anlami yok belliki
-
@siyasalcowfest Teşekkürler.
-
@siyasalcowfest Teşekkürler. Bu kadar uzatmanın alemi ne hiç de anlamıyorum insanları geriyorlar yahu