Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Beklentiler eklenmiş philips eğrisi sorusunun cevabını hatırlayan var mı arkadaşlar
-
@solakbayan yalnizca tek bir enflasyonda issizlik dogal issizlige esit olur yanlıştı galiba. Cunku diger şıkların doğrulugundan eminim
-
@teta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Cura ekonometri sorularinin cevaplarını biliyor musun?
Asimptotik ozellik-gozlem sayisi sonsuza giderken sahip oldugu ozelligi soruyordu
Regresyon sorusu vardi(B analizi %artarken digeri de %artar)
Iki asamali ekk vardi oncullu soru(I-III yaptim)
Diger sorulari hatirlayamadim. -
@Cura sence kacla kapatır?
-
@teta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Cura sence kacla kapatır?
Kestirmek zor ama bence 36-37 dogru yeter herhalde.
-
@teta ben de öyle düşünüyorum ama bakalım,teşekkür ederim
-
@kpssınavı nominal döviz kuruna göre iç ve dış fiyatların ülkeler arası enflasyon oranına göre birbirine eşitlendiği teori gibi birşeydi.
-
@Cura tam kaç tane eko sorusu vardi iktisatta? Hatirliyor musunuz
-
@piko mutlak satin alma degil mi onun cevabı
-
işletmeden personel değeri yapan oldu mu
-
@rukiyesv kuruluş yeri seçimi yöntemlerinden değildir sorusunun şıklarını hatırlaymadım hatırlayabilen var mı
-
@rukiyesv, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
işletmeden personel değeri yapan oldu mu
evet ben de onu yaptım.
-
@robius müşteri ile alakalı bir soruydu sanki ben de bir personel yaptım ama o mu bilemedim
-
@robius bazı sorular yaktı beynimi bu da onlardan biri inşallah dogrudur
-
@Estevez bi makalenin özetine baktım personel yoktu imaj mal hizmet var
-
@rukiyesv evet bu soruydu personel yaptım ben de
-
Yalnız sınav disiplini sanki pek yoktu şimdi aklıma geldi de bizim salonda herkes arka arkaya oturmuyordu hocalar da bişey demedi
-
@Estevez kalite tekniklerinden değildir ne yaptınız
-
@rukiyesv hocam şıkları hatırlıyorsanız cevap verebilirim hep şıkları tuttum aklımda
-
@Estevez şıkları hatırlıyorum ama yanlışı yanı cevabı hatırlayamıyorum ben de. sebep sonuç histogram serpilme sürec vardı diğeri neydi bilemiyorum nasip artık