Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@esraesra zorunlu karşılık sorusunu naptiniz peki?
-
@esraesra göreli doğru cevap hocam
-
@dalisalvador hocam ekonometriden kac soru vardi iktisatta? Hatirliyor musunuz
-
@teta 1000 yaptım ben
-
@esraesra ekonometriden kac soru vardi iktisatta hatırlıyor musunuz?
-
@teta hayır hatırlamıyorum 4 ya da 5
-
@teta 5 saymıştım hocam
-
@Rögaritma dostum vallaha en ufak fikrim yok neye göre ellias yaptım hatırlamıyorum o an o yakın geldi sadece
-
- allais paradoksu: farklı alternatiflerle ortaya çıkan, muhtemel bir sonuçtaki değişme, bu farklı alternatifler sebebiyle insanların seçimini de değiştirir; ki bu beklenen fayda teorisine
:expected utility theory
tezat oluşturur.
Ekşi de buldum bunu sanırım doğru yapmışız soru da böyle alternatifli bir şeydi sanki
- allais paradoksu: farklı alternatiflerle ortaya çıkan, muhtemel bir sonuçtaki değişme, bu farklı alternatifler sebebiyle insanların seçimini de değiştirir; ki bu beklenen fayda teorisine
-
Cevabı önleme maliyetleri olan bir soru var mıydı?
-
@mülkiye35 soru vardı öyle hatta ben o şıkkı işaretledim
-
@Estevez muhasebe standartlarından da bir soru vardı sanırım
-
@mülkiye35 hangisi yoktur tarzında bir soruydu muhasebe standartları cevaptı sanırım. Ya kendime nasıl kızıyorum şurda aynı cevapları görünce bunları yap etlilik sorusunda git verimliliği işaretle
-
@mülkiye35, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
Cevabı önleme maliyetleri olan bir soru var mıydı?
Evet işletmede vardı bu soru
-
@Estevez, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@mülkiye35 hangisi yoktur tarzında bir soruydu muhasebe standartları cevaptı sanırım. Ya kendime nasıl kızıyorum şurda aynı cevapları görünce bunları yap etlilik sorusunda git verimliliği işaretle
Cevabı etkililik olan sorudan mı bahsediyorsunuz?
-
Arkadaşlar genel iktisat sorularından paranın fonksiyonunu 1 ve 2 mi işaretlediniz yoksa 1 2 3 mü işaretlediniz?
-
@robius evet verimlilik yaptım ben onu
-
@weberiz 1 2 3 yaptım ben
-
@Estevez ben de öyle yaptım
-
@mülkiye35, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Estevez muhasebe standartlarından da bir soru vardı sanırım
Evet bu soruyu naptiniz arkadaslar tek duzen hesap plani uygulamasında hangisi yer almaz diye soruyodu. Siklarda da hesaplarin isleyisi, mali tablolar , mali tablo sekli, mali tablo ilkeleri ve muhasebe standartlari vardi sanirim.