Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@Marcuspowa ben de öyle yaptım ama sanırım tam tersi olacaktı, seçeneklerde vardı, aslında varsayılan bu ancak denklem ln'li olduğu için tam tersi oluyor, en azından burada yazılanlar o şekilde.
-
@senorita anladım. Ekonometriden 2 tane tutturdum herhalde. Asimtotik sapmasizlik ve öncüllü soruyu 1 ve 3 yaptim. Dogru mu bunlar?
-
İktisattan giren arkadaşlar kaç doğru beklediğini yazarsa kaçla kapatılabileceğini az çok tahmin edebiliriz, ben 44 bekliyorum.
-
40-44 arasi dogru bekliyorum.
-
@cagii kaç puanla girdiniz hocam? Ben 91
-
@Marcuspowa 89 hocam
-
Keşke biz de başvurabilseydik iktisat puanıyla şimdi işletmeden barajı geçecek miyiz geçemeyecek miyiz diye düşünüyoruz :))
-
@Estevez üzülmeyin hocam zaten sizi de süpürecektik sınavda girememeniz bir şey değiştirmiyor yani
-
@dalisalvador nerden biliyorsun hocam süpüreceğini Çok eminsin
-
@Estevez kpss A grubunun sıkıntısı büyük düşünememek , gerçekten bunu ispatlar niteliktesiniz. Keşke öğretmen olsaydım 20bin atamalara katılsaydım diye şikayet etmezsiniz de keşke iktisat olsaydım “20 kişilik “ alıma girebilseydim dersiniz. ÖNCE BİZİM KAFALARIMIZ DEĞİŞMELİ Kİ BU SİSTEM ÇÖZÜLEBİLSİN. Görüyorum ki bu devran böyle gidecek...
-
@dalisalvador bence bizim asıl problemimiz her şeyi aşırı ciddiye alıyor oluşumuz Hocam işletme alımı da az değil 13 kişi zaten yoksa kimsenin kadrosunda gözümüz yok nasipte varsa burdan olur başka yerden olur.
-
@dalisalvador, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Estevez üzülmeyin hocam zaten sizi de süpürecektik sınavda girememeniz bir şey değiştirmiyor yani
Normalde bu mesajını çok ciddiye almamıştım ama ikinci yazdığın mesajla ne kadar ciddi olduğun belli. Ne yani şimdi ben işletme mezunuyum iktisattan girsem de bir halt yapamam her halükarda beni nasılsa elersiniz bu mu mesajın özü ? Girmemeniz bir şey değiştirmiyordan bunu anlıyorum ben. Şimdi yok tepeden bakmıyorum falan tarzında açıklama yapacaksan hiç o topa da girme bu saatten sonra bence Sgk başlığından soğutmuşlardı sağolun forumdaki her başlık aynı noktaya gidiyor. Stress kontrol etmeyi öğrenin sağa sola saldırmak yerine. Bu başlıktaki herkese de başarılar dilerim umarım girersiniz mesleğe.
-
40 küsür doğru hesapladim ama biz yine 37 ile 40 arası diyelim
-
Olmayacak şeyler üzerinden dert yakınmak inanılmaz mantıksız geliyor, bu sayfada boşuna kalabalık yapmayın. İnsanlar soru tartışıyor burda. Sözüm size ve sizin gibi olan diğerlerine. Yapılan onca etkinliğe hiçbir katkısı olmayan herkese. Şikayet merci forum değil anlayamadınız galiba burda 3 ün 5 in lafını yapacağınıza sesinizi başka şeyler için duyurursanız burda dert yanmazsınız
-
Buradaki iktisatcilardan bi siralamami oluştursak? Var mi istatistik bilgisine guvenen bir iktisatçı
-
@Estevez 45 doğruyla tepeden bakıyorum evet
-
@dalisalvador uzun uzun açıklama yapmayacağım sana değeceğini düşünmüyorum. Ama olayı çok başka yerden aldın çok başka yerlere taşıdın o yüzden bir şey deme gereği bence yok. Karşındaki insanın ne yapıp ne yapmadığını bilmeden böyle ithamlarda bulunmamalısın bence 45 doğrunla sana mutluluklar dilerim umarım mülakatı da geçersin.
-
@Estevez şikayet etmeyi bırakıp İNŞALLAH siz de işletme mülakatını geçersiniz hocam
-
@dalisalvador hocam mesele şikayet etmek değil bunu anlamanızı temenni ederim. İktisattan sınava girenlere full iktisat soruldu sonuçta biz hiç işletme çalışmıyoruz bu işletme sorularındansa sadece iktisat soruları çözmeyi dilerdim tek olay bu yani yoksa bizim kadromuza göz koydun yok öğretmenler falan değil yani olay.
-
@teta hocam para kurulu dediğiniz cevap hangi soruya aitti hatırlayamadım mb 2006dan itibaren kullandığı politika aracı mı?