Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
@efckr para kurulu tanimini atayim hocam çıkarırsin soruyu zaten. "ulusal paranın değeri yabancı bir para birimine veya yabancı para birimlerinden oluşan bir sepete karşı sabitlenir. Para politikası uygulaması açısından bakıldığında parasal tabanın sadece yabancı para karşılığında yapılan işlemlerle değişmesine izin verir"
-
@teta teşekkürler hocam yanlış yapmışım sanırım sabit döviz kuru tarzında bir şey yapmış olabilirim. böyle bir cevap verdiğimi hatırlamıyorum.
-
@teta 40 doğrunun altına düşmez diye düşünüyorum.
-
@cagii ortalama mı 40 ın altina düşmez?
-
Bu sinav ne zaman aciklanir arasak ogrenebilir miyiz ?
-
@teta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@cagii ortalama mı 40 ın altina düşmez?
Yani tahminen, sınav biraz fazla kolaydı. Tabi bilemeyiz yine de.
-
@cagii iktisattan 201 kişi girdi sinava ve 80 kişi mülakata kalacak. Bence düşer biraz daha.
-
@teta umarım öyle olur hocam, hayırlısı.
-
Bu arada doğru sayısını tam hesaplayanlar soru tartışırken pek yoktular arkadaslar dogru cevaplarınızi yazin da bizde kıyas yapalim.
-
Cevap kağıdı olsa hesaplayalım da böyle muallakta kalan sorular var. Tam birşey diyemiyoruz
-
@Bahriye-Nazırı ben dün aradım da ulasamadim siz aradığınızda ulaşırsanız aldığınız bilgiyi bizimle paylaşırsanız seviniriz.
-
@teta, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@cagii iktisattan 201 kişi girdi sinava ve 80 kişi mülakata kalacak. Bence düşer biraz daha.
hocam 201 de değil sadece bizim sınıfta 7 veya 8 kişi gelmemişti
-
bende aradım ulaşamadım arkadaşlar sık sık arayalım baskanlıgı,net bişey söylerler belkı
-
Hukuktan giren yok galiba?
-
İşletmecilerde durum nedir ortalama kaç yanlışınız var?
Ben 9 yanlış diye düşünüyorum, doğru diye saydığım sorularda yanlış çıkmazsa tabii. Yani öyle anlamsız sorular vardı ki insan doğru bildiğinden şüphe ediyor.
Tahminimce 80le kapatır diye düşünüyorum. İşletme soruları diğer alanlar gibi net olmadığı için belki bir miktar daha düşer. Yani umarım. -
@bengidönüş ben de 45 doğru bekliyorum
-
@justlawyer hukuktan ben girdim sınav kolay gibiydi çok yüksek kapatır mı acaba bilemiyorum. Sizin nasıldı bi tahminiz var mı kaç doğruya kadar düşer?
-
@preacher, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@bengidönüş ben de 45 doğru bekliyorum
Bu kadar yüksek olmaz çünkü girenlerin 3'te 1'i zaten mülakata kalacak.
-
@robius bence yarısı kalacak mülakata, ortalama olarak her sınıfta 10 girmeyen varmıs.Bu da 70 barajının esneyeceği anlamına geliyor.
-
@tahsin989 esnetmezler hocam,kaymakamlıktada esnetmedıler gecen sene