Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
-
Dhmi 5 günde açıkladı ama burda sayı biraz daha fazla tabi
-
Sınavı ankusem yaptı ya acaba ankusemi arasak bilgi verirler mi, kuruma gönderip göndermediği konusunda.
-
@bengidönüş orayada ulaşılamıyor
-
@Antimülakat hocam sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili bilgi alabilme imkanınız var mı acaba?
-
@hks999 ben Aradım kurumu , aşı sorusu herkeste doğru kabul edilmiş
-
@daisy12 Acaba herkeste doğru kabul edildiyse bu tüm sınavlar okundu mu demek umarım en kısa zamanda açıklarlar
-
@daisy12 ne zaman aciklarlar peki sordunuz mu?
-
@teta , sormadım
-
@daisy12 asil soru ne zaman aciklanir onu sormamissiniz. Aşi sorusunu sormaya mi aradiniz ilginç.
-
@Bahriye-Nazırı düşünsenize arıyor aşı sorusu noldu diyor sonra cevabı alınca eyvallah diyip kapatıyor
-
-
@senorita buyrun teşekkür edin o zaman
-
@gpale, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@Bahriye-Nazırı düşünsenize arıyor aşı sorusu noldu diyor sonra cevabı alınca eyvallah diyip kapatıyor
-
@gpale @Bahriye-Nazırı , bizim için asıl sorun aşı sorusuydu, ne zaman açıklanır çok merak ediyorsanız kendiniz arayın, inanın aramak çok zor değil.
-
@daisy12 hocam Allah razı olsun ,aramışsınız ben fırsat bulamadım. Hakkınızı helal edin. Ve evet o soru doğru kabul edildiyse demekki okunuyor . Ilginç ve tuhaf tepkiler veren dostlara da takılmayın, herkes gergin...
-
ben aradım, 10 günlük bir itiraz süreci oldugu ve sınavların max 3-4 hafta gibi bi sürede acıklandıgı söylendi, bence 10 günlük süre haftaya doluyor, haftaya acıklanabilir diye düsünüyorum.
-
@preacher, içinde söyledi: Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı Uzman Yardımcısı Alım İlanı 2019
@teta spk da öyle her aradığımda bu haftaiçi açıklanmasını bekliyoruz diyorlar ama açıklanmıyor tabi ki..
spk ve bddk sınavları kendisi yapıp kendisi okuyor, ayrıca klasik sınav onlar, burada test usulü ve üniversite okuyor
-
@stamina inşallah haftaya açıklanır. Çok kötü pislik bir moda başladı kurumlar geç açıklama yarışı içinde sanki en geç açıklayan en güçlü kurummuş gibi.
-
Arkadaşlar bu iktisat sorularının cevaplarını liste halinde çıkarabilen varsa buradan paylasabilir mi? Bir derleme yapalim
-
Merhaba. işletmeden sanırım bir de cevabı otofinansman olan bir soru vardı. İşletmenin sadece elindeki kaynaklarla diye bir soruydu. hatırlıyor musunuz?