MTA Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019
-
Valla hocam 81 mucize gibi bir şey olur. İnşallah siz haklı çıkarsınız da ben pek o kadar düşeceğini sanmıyorum. Perşembe ya da cuma günü gideceğim bende başvuru sayısını öğrenebilirsem yazarım
-
Bilmiyorum hocam tahmin tabi ne olur belli olmaz
-
Dün (Cuma) itibariyle saat 15:00 gibi belgeleri teslim ettik. 75 başvuru vardı.
-
@enjoythesilence bunun turnesi var. BTK ve BDDK'da turne yok ve sınavlar çakıştığından bu alım daha düşük kapatır. başvuru sayısının az olması normal.
-
diploma için e devlet cıktısı oluyor mu
-
@RqzeeT evet
-
başvurularda son durum hakkında bilgisi olan var mıdır? Başvuru sayısı kaç oldu acaba
-
@Havza55 bugun 94.siradaydi son gordugum
-
15.53 itibariyle başvuru sayısı 132
-
Hocam emin misiniz bir arkadasım daha gitti 110larda oldugunu söyledi
-
Arkadaslar, bddk var btk var cok yuklenmeyin ya
-
@sbf13 hocam özellikle sordum.bugün çok başvuru oldu dedi 30 kişi civarı.İmza attığımız listede yazıyor zaten sayı en sol köşede
-
Başvuranlar ingilizcesine güveniyor mu ?
-
Ankara'ya gelen arkadaslar oyle ayarlamislar ki hem btk hem mta'ya basvuruyolar belli ki
-
@Shadowmoon evet ama orada benim sayfamda net sıralı bir rakam yoktu karısık sayılar vardı
-
Arkadaşlar şimdilik son başvuru sayısı 175. Yarın da son başvuru günü olduğu için 200’ü geçer diye tahmin ediyorum.
-
@rain96 hocam listedeki puanlar nasıldı?
-
@rassal Benim sayfam daha yeni dolmaya başlamıştı. 81, 82 ve 89 gördüm.
-
Arkadaşlar yarınki son başvurular ile başvuru sayısının maksimum 200 olacağı ve başvuru listesi dikkatlice incelendiğinde taban puanın 84.50 ve yahut 85 üzeri ile neticeleneceğini belirteyim.
Ciddi manada İngilizce temeli olan ve 85 üzeri puan ile başvuru sahibi arkadaşlar yazılı sonrası sözlü listesinde de yer alacaktır. (ne yazık ki "başvuru gelmiş, hadi başvuralım gibi 'basit akıl' ile üşenmeden başvuru yapan ve İngilizce için ise 'ya tutarsa' zihinliler başvuru sayısını ve puanı yukarı çekmektedir. )
Not : Başvuru sahibi ve listeyi inceleyen kişiyim.
-
@Aykutluk Benim İngilizcem oldukça iyi ama taban puan 85 ise bu da olmayacak sanırım