Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Sosyal medya zorunlu mu ki kırmızı yıldız yoktu die doldurmadim ama
-
@sirnakli hayır değil
-
@malik sosyal medya linkini yazdım ben. Örneğin Linkedin için; https://www.linkedin.com/in/?adınız/
-
@sehercann hocam bende kullanıcı adlarımı yazdım. Zorunlu degilmis galiba bi sorun olmaz diye dusunuyorum
-
sisteme girebilen var mı acaba
-
@ynsss4 yani sosyal medya hesabını yazmadin diye elemezler herhalde dhdhd
-
@scofieldmustafa kardesim bura türkiye her an her sey olabilir ama ben o anlamda yazmamistim. Dhdh diye gülersen bulup hesabini eleyebilirler bile
-
@ynsss4 yoook artık dhdhd
-
@scofieldmustafa elendin dıdıt
-
@errayn aaaaaa skandal!
-
@RootofAllEvil :))
-
başvuru yaptımda 1 sayfa komple boş neden böyle oldu aynısı olan var mı acaba
-
@errayn benimde büyük büyük çıktı bi sayfada nerdeyse 2 3 satır anca var
-
@scofieldmustafa tamamdır eyvallah hocam
-
-
Başvuru formuna nasıl ulaşabilirim, giriş yapıyorum ama sürekli giriş ekrenı çıkıyor. Form vs çıkmıyor, yardımcı olabilecek var mı
-
Arkadaşlar yok mu yardımcı olacak ? Bu diğer bilgiler bölümü nedir ne yazmak gerekir ?
-
@Estevez Bos bırakabilirsin. Her bolum doldurulmak zorunda degil. Eger kurum orayi doldurmani zorunlu kilsaydi bir soru sorardi zaten. Eger senim eklemek istedigin ozel bisey yoksa bos birak gec.
-
@Baelish hocam zorunlu bir alan olmadığının farkındayım zaten. Ama çok saçma olmuş diğer bilgiler yazmış bırakmış açıklama yok bir şey yok. Daha önce bu sınava giren arkadaşlar elbet vardır o yüzden soruyorum bilgileri vardır diye.
-
@Estevez varsa sertifikalar eğitimler vs yazılabilir, kendinden kısaca bahsedilebilir diye düşünüyorum. Eklemek istediğin herhangi bir şey de olabilir. Boş bırakılması da bir seçenek tabi. Zorunlu alan olmadığı için veya bir bilgi verilmediği için tamamen bize bırakılmış.