Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@primocarnera Arama sebepleri puan değil 2018-2019 çıktısını istediler başvurduğum puanda ayni değildi zaten, 88,2 felan puan Ankara için başvurdum hayırlısı olsun
-
@estergon3457 sizi arayan numara 0312 alan kodlu mu yoksa özel bi numara mıydı?
-
@Gresham-T ben de bir şeyi yanlış işaretlemişim geçen hafta 0312 li bir numaradan aramışlardı.
-
@Gresham-T aynen alan Ankara kodlu bir numara
-
@estergon3457 Aynı değil dediğiniz puan kaçtı acaba gerçek puanınızın üzerinde miydi?
-
Gecen sene salı açıklanmış, bu sefer niye gecikti acaba cok mu basvuru var
-
Kuruma sınavı pazar günü yapması için baskı mı yapsak ki
-
Başvuru çok bence geçen seneye göre son gün aradığımda daha açıyoruz diolardi
-
@rassal cumartesi olacağı kesin mi ki?
-
Hocam ben bi hata yaptım evrakları dosyaya naylona koymadan öylece kargo evrak paketine koyup gönderdim sıkıntı yapmazlar insallah
-
@scofieldmustafa Önemli olan evrağın varması poşet yok diye eleme olur mu hiç? Gönlünüzü ferah tutun
-
Kuruma mail attım. c. Tesi e-yds ye girecegim sınavı pazar yap şeklinde buyurgan bi tavırla.
-
@rassal helal olsun
-
@scofieldmustafa teşekkür ederiz
-
Liste açıklandı.
-
ankara 88 se diğer illere bakmama gerek kalmadı diyip bakmadım
-
Çok şükür 22 sine koymuşlar . Bi an 10.30 u görünce MTA ile aynı saat sanıp çok üzüldüm benim yüzümden bir kişi giremeyecek diye
-
İzmir çok yüksek kapatmış
-
Ankara 88,1, Diyarbakır 84,17, Erzurum 86,2, İzmir 89,5, Mersin 86,8
-
@Baelish beni şaşırtan erzurum mersinden geride kalması alım azlığından olabilir kalan arkadaşlara başarılar dilerim bol çalışmalar