Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
arkadaşlar 92.8 puanla Erzurum tercih etmiştim sırf 21inde MTA var ve çakışmaması için Pazar yapmışlar ankara olsada olacakmış Bunda da vardır bi hayır kimsenin hakkını yememek için elimden ne geliyorsa yapıyorum 22 sinde olması herkes için daha iyi olmuştur inşallah kazanan arkadaşları tebrik ederim kazanamayanlarında canı sağolsun hayat devam ediyor üst kurul test sınavı 84 lere düşmüş herkes için bir şans
-
@scofieldmustafa sizin hangi şehir oldu hocam ? Hocalarım birde taşra ile ankara sınavı aynı olmaz değilmi ? veya kolaylık zorluk farkedermi
-
@aroma inşallah hocam
-
Son dönemlerde tek il sebebiyle izmirden kaçıyorum neyseki henüz iskalamadim
Guy olmayınca izmirden iyice soğudum galiba
Kalanlara hayırlı olsun arkadaşlar -
Aynı gün diye MTA ya basvurmamistim vay arkadaş adam gibi önceden belirtseler bsey yok neyse MTA ya yerime giren arkadaşa başarılar
-
Sınav test mi olur, kaç soru sorulur?
-
88.19 puanla Ankara gelmez diye Erzurum’a başvurmuştum gelmiş ama Ankara’da geliyormuş vardır bunda da bir nasip sınava girecek Arkadaslara başarılar dilerim şimdiden.
-
@asımus aynen hocam bende erzuruma farklı sebepten başvurdum ama o sebep yokmuş biraz kısmet tek merak ettiğim arasındaki fark nasıl olacak sınav farkı ? kolaylık zorluk farkedermi
-
Diyarbakırlıyım ama Ankara’dayım. Geçen guy’da Ankara oluyordu Diyarbakır yazıp dışarda kaldım. Bu sefer Diyarbakır’a küsüp 86’yla Ankarayı yazdım bilin bakalım ne oldu.
-
Arkadaşlar uluslararası hukuk için AÖF kaynakları var özet olarak kullanabilirsiniz (https://acikders.ankara.edu.tr/course/index.php?categoryid=403)
-
Arkadaşlar sözlü sınav hak kazanmak için yazılı sinavla kpss toplamı mi aliniyo yoksa tek kriter yazılı sınav mi
-
Keske diyarbakira basvursaydim
-
Mühendislikte 1 . Sıra 100 ile sonuncu sıra 70 ile alım yapmış tek kriter yazılı sınavda bı tezatlik var
-
@Willsmithh Hocam bilmiyorum ki hiç ben taşra daha kolay olur diye düşünüyorum ama ikisi de merkez uzman kadrosu o yüzden belki olmayadabilir.. en azından 1 hafta daha fazla çalışmış olacağız
-
Allah sabır versin arkadaşlar ama bu sayılar artmadığı sürece listeler hep üzecek . gerçekten çok az alım yapıyor her yer.
-
@dzndr incelediniz mi yüzeysel mi kalır diye çekindim ben biraz internette başka bi pdf vardı el yazılı onu çıkarttım.
-
@sirnakli sınav puanı ve kpss ye göre sıralama yapıp ilk 98 alınacak hocam
-
nasıl?Sadece yazılı sınav puanıetkili değil mi?
-
İlanda yazan sözlü için sadece yazılı puanı esas alınıyor . Atamada ise yazılı ve sözlü puanın ortalaması galiba.
-
Sadece yazılı esas alınıyorsa 70 puan alan la 100 puan alan adam arasında hiç bı fark yok soruların zorluguda dikkate alınırsa bu listede herkesin girebilme ihtimali ayni