Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@errayn Beni de Diyarbakır şaşırttı hocam
-
0.5 puan ile liste disi kalmak uzdu. girecek dostlara basarilar
-
@Baelish keşke yazsaydım dedim diyarbakır ama vardır bir hayır hocam
-
Ankara için p3 puanıyla başvuran tam 91 kişi var dostlar.
-
BDDK yı tercih edecek olan arkadaslar da vardır mutlaka . Bakalım nasıl bir süreç olacak
-
İzmir milli mücadeleden sonra böyle mücadele görmedi heralde
-
listede direk 1 kişiye baktım şaşırtmadı her zamanki gibi yine listede sağolsun ondan dolayı giremeyen insanlar var yeterki listede olsun uğur lu gelsin ona
-
@errayn olmadığı masa yok
-
Btk Diyarbakır 84,17
Aslan Reyiz 84.04Kaybedenler Kulübüne hoş geldiniz
-
0.2 puanla ankara icin liste disindayim sinava girecekler arkadaslara basarilar dilerim. girmeyecek olanlarida allaha havale ediyorum.
-
@dzndr psikolojim bozuldu yemin ederim kendimi zor tutuyorum aynı anda aynı dakikadaki sınava nasıl gireceksin hayır bunu anlayamayan nasıl o puanı aldı
-
@errayn Aynı günde 10 sınav olsun 10'una da girerler. Böyle kibirli insanların itibar görmüş olmaları çok acı ve oradan oraya zıplayacak kişileri de mevcut belli ki
-
@dzndr hocam bu kişinin 5-6 kişilik arkadaş grubu var millete tavsiyede bulunuyor tabi insanlar daha yüzlerini görmüyor
-
Benimde olmamış gireceklere başarılar
-
BTK ilanı geldiğinden beri MTA ile çakışmayacağını söylüyordum gerçi tahminim birini öğleden sonra yapacakları lehineydi ama gününü kaydırmışlar olsun.
Herhangi bir araştırma yapmadan, ezbere konuşan manipülatörlere inanıp başvurmamazlık yapılmamıştır umarım bol şanslar şimdiden herkese. -
Herhalde artık ulaştırmada 92-93 kapatir
-
Hocam listede açıklandığına göre nasıl çalışmamız gerekiyor nelere çalışmamız gerekiyor bunlari konuşsak daha faydali olur
-
@Aslan-Reyiz bizi bu küsuratlar ve açıklanmayan sonuçlar bitirdi hakkkimzda hayırlısı olsun hocam
-
Ben ne zaman doğru il seçmeyi öğrencem
-
@Caykovski bir de kosgeb mücadelesi var ızmir adina