Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Sınavın 22sinde olduğunun söylenmesi ne büyük talihsizlik... 0.20 ile kaçırdım bu yüzden. Ne diyelim, nasip.
-
@evladıthemis hocam bizede atabilir misiniz linkini
-
@Estevez pazartesi ulaşan belgemi kabul ettiler
-
@gagelessh sevindim hocam sizin adınıza hayırlı olsun
-
@primocarnera atayım hocam ama bi bakın yani bilerek indirmedim inceledim bana güzel geldi .
https://www.hukukdershanesi.com/milletlerarasi-hukuk-ders-notlari/
-
Ankara'ya başvurmasam bana da gelecekmiş ama olmadı ne diyelim kısmet sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim kurum gerçekten çok güzel hem yer olarak hem de içerik olarak binası ve içi de güzel
-
@Estevez hepimize
-
@evladıthemis hocam bu uluslarasi hukuktan gelse gelse 1 2 soru gelir bence siz ne düşünüyorsunuz ona göre uzwt birşeyler çalışmak gerekir
-
@Estevez hocam aynen ankara harka bina lokasyon icerisi ben Erzuruma başvurdum Erzurum binasını görünce üzüldüm
-
@evladıthemis aslan reyizin notu ile benzer bir not. Genel olarak sorulacak şeyler belli bence: Vestfalya, monizm, triepel vs. Belki anayasa hukukunda yer aln milletlerarası anlaşmaların onaylanması aşamasını sorarlar
-
@Willsmithh hocam ben de sizlerden bilgi almaya çalışıyorum ilk kez gireceğim için . Ama o notu cıktı aldım sanırım onu okuyacağım. Her sey var gibi biraz uzun. Lisansta da iyi almamıştık benim için bi tık daha zor olacak.
-
@dzndr hocam şuan o kadar yabancı ki olabilir.
-
BENDE gk gy merak ediyorum çalışmak lazımmı hangi derslerden geliyor
-
@Willsmithh Uluslararası hukuktan geleceği bile muamma. 50 soruya hangi derslerden hangi konuları sığdıracaklar muamma. 50 soru olması tamamen dezavantaj.
-
@Baelish aynen kanımca iyi bilen değil konu eksiği olmayan detay bilen eksiksiz giren kazanacaktır
-
resmen her dersten bir soru sorsalar ancak yetecek ya
-
@takkurt geçen yılın sorularına baktım zormuş hocam ya büyüme kalkınma bile gelmiş
-
@Willsmithh ankara hocam. Bence zorluk derecesi aynı olur özlükleri de aynı merkez ve taşranın maaşları da. Bekar olsaydim bende Erzurum yazacaktım hocam Erzurum güzel il
-
@Willsmithh hocam resmen bizden her şeye hakim olmamızı istiyorlar ve işlerini şansa bırakmamak için de birer soru soruyorlar yaptın yaptın
-
Bu sene soru sayılarının artırılması gibi bir durum olabilir mi ki? Sitede hiç bir bilgi yok bu konuda.