Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
@kyloren değer mi hocam 1 soru ya gelicek ya gelmicek
-
@Baelish Hocam hiç bilmiyorum arkadaş anlatırken BTK mevzuatı dedi. Eski sorulara baktığımda da BTK karar sayısı BTK kullanım hakkı süresi sorulmuş. Geçen sene birisi yazmıs sitesine girip oluşumuna bakmanızı tavsiye ederim diye
-
@kyloren evet Hocam ne olur ne olmaz bi göZ gezdirmek gerek çünkü sözleşmelerdeki punto sorusu gibi Garip sorular gelirse en azından bildiklerimizi yapabilelim
-
@kyloren uluslararası hukuk calismayıp cmk çalışmayı düşünüyorum açikcası. Bir iki soru ile kaybettiğim sınavlar olunca bilemedim açıkcası.
-
Benim belgelerim bugün ulaşmış.Oysa çarşamba günü yollamıştım
kurum kabul etmez değil mi? -
@gagelessh Posta ile yapılan başvurularda, istenilen belgelerin Kuruma en geç son başvuru tarihi mesai saati bitimine kadar ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeler dikkate alınmaz.
İlandaki açıklama bu şekilde hocam malesef.
-
@Estevez zaten puanımın da yeteceği belli değildi
-
Cuma’ya kadar açıklanır mı arkadaşlar kaçla kapattığı.
-
Yazılı sınavda puanlar nasıldı geçen sen kaç doğruya girme hakkı kazanıldı herkes sorular çok zordu dio ilanda da 70 puan alınması gerektiği yazmış yazılı ve sözlü sınav için
-
@sirnakli 70 üstü puan almak gerekiyor yazılı sınav sonucunda kaç doğru kaç yanlış puan yazmıyordu direk sonuç vardı
-
Can uygulandı deniyo geçen sene ondan sordum belki 70 puan alan çok olmamıştır
-
Her soru 2 puan 35 net yapmak gerekiyo doğru yanlısı goturmuyorsa
-
@bucalı hocam bu konuda sadece tahmin yürütebiliyoruz ne yazık ki. Benim tahminim açıklanır bu hafta. Daha önce de söylediğim üzere geçen sene başvurular cuma günü bitmiş ve hemen sonraki salı günü açıklanmış liste.
-
@Simurgx anladım hocam bende Cuma’dan umutluyum hayırlısı bakalım
-
@bucalı ben de bugün açıklanır diye umuyorum
-
Elinde geçmis yıllar soruları olan var mı btk nın
-
@yasin-m-mert 1 2 sayfa önce paylaşıldı bi goz gezdirin
-
Bugün beni aradılar başvuruya 2018 yerine 2017 puanının çıktısını göndermişim , nasıl oldu aklım almıyor vala mail olarak istediler benden, o arada sordum da cumaya kadar aciklanır dediler
-
@estergon3457 sizi aradiklarina göre puanınızın yeteceğini düşünüyor olmuş olabilirler kacla nereyi yazmistiniz acaba hocam
-
Dostlar konularda uluslarası hukuk var. Bundan kasıt hangi kanunlar acaba? 50 soruluk sınavda kpss müfredatından çok konu var