Btk üşenip önceki yılların sorularını değiştirmeden soran bi kurum simdi taşra merkez olarak farklı sorar mi biraz düşündürücü. .
Ancak adil olan taşra merkez ayrimi sebebiyle kolay sorması değil ki ayni standartta keşke kaliteli soru hazirlasa emegimize değse ..
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Bilişim Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019 (Sosyal - Hukuk - Mühendislik)
-
Btk üşenip önceki yılların sorularını değiştirmeden soran bi kurum simdi taşra merkez olarak farklı sorar mi biraz düşündürücü. .
Ancak adil olan taşra merkez ayrimi sebebiyle kolay sorması değil ki ayni standartta keşke kaliteli soru hazirlasa emegimize değse .. -
Taşradan kasıt maaşları guy maaşı mı olacak merkez uzman yardımcılığı maaşı mı?
-
@mathilda aynen hocam ben de 82 ile basvursam mı diye düşündüm ama başvurmak sadece vakit kaybı olacak gibi duruyor.
-
@islimbot taşralara alacagı personel zaten en fazla 4 tane dolduracak kadro yokki:))
-
@RootofAllEvil "il teskilati degil bolge mudurlugu seklinde teskilatlandigindan ozluk bakimindan farki yok, yarın arayıp teyit ettireceğim" üstat böyle yazmış
-
@The-kaymakam hocam öyle diyorum ama yine de bir umut başvuruyorum hepsine . O kadar düşmez ama yine de başvurmak gerek 3 tane evrak gönderilecek altı üstü siz de başvurun
️
-
@kyloren evet risk olmuş oluyor ama benim bazı özel sebeplerden ötürü izmir yazıyorum yoksa Ankara yazardım mutlaka
-
Hocalarım unvanın özlük haklarıyla ilgili pek bir şey bulamadım forumda bilen biri unvanı kısaca anlatabilir mi zahmet olmazsa
-
@brkyskr p4 puan türü mü hocam
-
mantıken merkezdeki kadroların cok olması mülakat için şans biraz daha fazla oluyor gibi gözüküyor 20 alan yer sınavı geçen ilk 80 kişi mülakata kalacakken 2 kişi alan yer 8 kişi olacak puan aralığı daha daralır sanki.
-
p48 88.05 gelir mi gelmez heralde
-
@IS-LM gelirde hangi il gelir ? Bende 87.95 le bunu düsünüyorum
-
@hukukcukişi p48
-
Bence öngörülmesi zor bir sınav. Taşra ve merkez etkileyeceği gibi bir de MTA var aynı gün . Buraya başvuru çok olur deyip oraya yüklenme olabilir ya da tam tersi .
-
@fatos_ mta'da müfettişlik ve turne olduğundan burayı etkiler mi bilmiyorum. Bu kadroda gezme yok sonuçta
-
İnşallah mükerrer başvuru olmaz. MTA ile
-
@islimbot bilemiyorum hocam o kadar değerlendirme yapacak lüksümün olduğunu ben düşünmüyorum açıkçası
Bakalım artık
-
Kaç soru var hiçbir bilgi yok
-
Bu 2 sınavın aynı gün olup olmadığı belli degil sanırsam. Maden ve btk nın
-
@karagergedan Hocam bu çan olayı nedir ? Sınavda alınan puanların ortalamasına göre mi baraj oluşacak ?