@emrediyebiri, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@mutlu-kedi güzel kardeşim, piyasadaki kaynaklar yüzyıllardır belli zaten. Burada da bahsedildi. Hala daha bahsediliyor. Adam araştırma yapmıyor, direkt gelip burada hazır bilgi istiyor. Aynı konu başlıkta cevaplandı. Hazırcı olmasak diyorum. Azıcık başlık karıştırsak mesela. Kaymakam olmak isteyen adamın kendi içinde motivasyonu vardır. Kusura bakma ve lütfen alınma ama Sen böyle el bebek gül bebek bir süreç istiyorsan, kimse motivasyonumu bozmasın istiyorsan yanlış yerdesin. Geçen sene kazanan adamların iletilerine bak ve oku. O adamlar nasıl adamlar gör. Farkı anlarsın.
Sizinle ayni fikirde değilim maalesef. Hazır bilgiyi kim ister ben onu bilemem yüzlerce üyenin içinde de ayrım yapamam ama ben diğer başlıkları sayfaları karıştırsam da aradığım net cevabı bulamadıysam yine sorarım en iyi kaynağa erişmek için, çünkü büyük bir şehirde yaşamıyorum kitapçılar çok az onda da kaymakamlık kitapları yok gözüm kapalı internetten sipariş vermek yerine burdaki kitap yorumlarını okuyup eksik kalan yeri soruyorum tekrara da düşmüş olabilirim ama yapacak bir şey yok.
Tarih ile ilgili de önceki sayfalarda açıklama yapıldı yeni bir ileti girilmesi beni rahatsız etmez. Kaynak da tarih de her ne yazılırsa yazılsın bizim faydamıza ve motive edici şeyler başlığın aktif olması.
Karşılıklı insanların seviyesiz tartışmalarını okumaktansa kaynak deneme sınav tarihi ile ilgili şeyleri okumayı tercih ederim.
İyi forumlar.