2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Bundan önceki ilanlar ösym takvimine eklendikten sonra geldi. Takvime eklenmeden ilan beklemeyin bence. Zorlu rakipler varken ilanın gelmesini, yayımlanmasını beklemek yanlış.
-
@ryu753 özelden link atabilir misiniz hocam hangi hoca söylemiş
-
Arkadaşlar sınav Aralık ayında kimse telaş etmesin.
-
@Yunus1059 haydaaa ortalık karıştı iyice
-
Birileri ilan yükleniyor derken birileri aralık ayına işaret ediyor . Bugün bir taraf yanılacak görecegiz
-
@sessessc hocam sizin görüşünüz nedir ?
-
@sessessc Benim ki tahmin hocam bir hocayla konuştum Aralık ayını işaret etmişti, Ekim ayı tahmininin yanlış olduğunu düşünüyorum.
-
@Yunus1059 hocam temmuza kadar hep aralık ayı konuşuluyordu sonradan ekime dönüldü keşke aralık olsa
-
bir varsayım benimki de ancak bu sınav son 3-4 senedir cumartesi günü yapılıyor bu ritüeli kırıpta pazar yaparlarsa sınav tarihi 18 ekim olabilir ancak bana hala 5 aralık cumartesi günü tarihi daha mantıklı geliyor tabi bu bir varsayım bekleyip göreceğiz.
-
@memo33 hocam bu sınavlar açıklanırken bir şablon olur. Önce ÖSYM takvimine eklenir sonra ilan gelir. Kaldı ki bakanligin programında Aralık ayı hatta Ocak ayına bile sarkacagi söyleniyordu. O yüzden Ekim ayı biraz erken gibi geldi bana, tabi duyum alan arkadaşlara saygimiz var.
-
İnsanlar kendi temenni ve tahminlerini kesin tarih gibi vermeye başladıklarını göre ilan yakındır
-
@mami1616 hocam benim görüşüm Ekim is loading...
-
Sınav ilanının ösym takvimine girmeden bakanlık sitesinde yayınlandığı zamanlarda oldu. Son 4 sınavdır ortalama 60 ile 50 gün arasında ilan geliyor. Herkes kendi temennilerini yazmaya başladı yeniden. Ancak sinav 18 Ekim de gibi çalışmak daha mantıklı. İlana da bu kadar bel bağlamanin bir manası yok ilandir eninde sonunda gelir zaten önemli olan çalışmak.
-
@ayraan hocam haklisiniz ama sadece kaymakamlık sınavına girmeyecek olan adaylar da var ona göre program yapacak insanlar var o yüzden ilanı sabırsızlıkla bekleyenler var
-
@mami1616 ne kadar da dogru söz ettiniz
-
@ryu753 gelmedi hocam bekleyelim mi hala
-
@sessessc belki gece 3tür hocam az daha bekleyin . Ama hocalar yanıltıyor milleti hep
-
@mami1616 bu gece ayaktayız o zmn
-
bu forumu ilk açtıklarında buranın gediklisi arkadaşlar vardı, zaten çoğu da kaymakam oldu. ösym'nin link trafiğinden sonuçların açıklanacağını bilebiliyorlardı. forumda asılsız haber yayanlara forum editörlerinin müsamaha göstermeyeceklerine inancım tam, o yüzden 18 ekim ya da aralık ayının ilk haftası olarak verilen iki tarihe de ben itimat ediyorum.
-
@Nostromo çok insan küstürdüler hocam.