2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@Aslan-Reyiz müspet anlamda söylemiştim ama direkt yazınca öyle anlaşılmamış
-
-
@Aslan-Reyiz hocam bu not kaymakamlik icin mi hazırlandı yoksa ders olarak mi
-
@Aslan-Reyiz hocam bu not yeterlimi kaymakamlik icin bende böyle bise arıyodum
-
@arslanbey46 insan hakları kısmı için ders notu niteliğinde .Kitap için nohutçunun ateş insan hakları ve demokratikleşme kitabı veya muhteviyat mustafa ilker hocanın kitabı alınabilir.
-
Bu gece resmi gazete ilanlarına bakın. Yetişmezse cuma gece işlh hepinizin içine su serpilecek. Sınav 18 Ekim!!!
-
Alınacak Kaymakamların 67'si zaten Karadenizli, 10'u Yozgat, 5'i Sakarya, 5 de Konya geriye 20'nin altında emekçi girecek, onlar da tanıdık vesilesiyle oldurabilirse oldurmaya bakacaklar. Şu tarih meselesine hiç temas etmeseniz de İlçe Başkanına kendimizi anlatmayla, ders çalışmaya devam etsek?
Tarihler yedi bizi... -
@Aslan-Reyiz sen harika bi detaysın
-
Öncelikle bu mecralarda durumlarını bizlerle paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim.
Arkadaşlar burası ne Bakanlık ne de ÖSYM sayfası insanlar burada bilgi alışverişinde bulunup,deneyimlerini, DUYUMLARINI paylaşıyor.Bu yaşa gelipte bilmeyen arkadaşlar varsa "duyum" kelimesinin anlamını öğrenmelerini tavsiye ederim.Geçtigimiz şu zorlu süreçte her an her şey değişebiliyor maalesef.Bende bakanlıkla ÖSYMnin tarih konusunda anlaşamadığını Ekim- Aralık ikileminin bundan dolayı yaşandığını duymuştum.Bizzat şahit olmadığım için duydum diyorum lütfen sizde duyumlarını bizlerle paylaşan ( özellikle daha önce doğru-yakın duyumları olan) arkadaşları kırmaktan vazgeçin.Bu arkadaşlar buraların heyecanını arttırıyor, bazı arkadaşların çalışmaya başlamalarına vesile oluyor.Burada duyumlarını paylaşan arkadaşlara saydıracağınıza, yarın ilan gelse ne kadar hazırım diye kendimizi sorgulamak daha iyi olur diye düşünüyorum. Hayırlı geceler dilerim herkese. -
@ahmetdeniz bu gece yetişmezse yarın çarşamba ertesi gün perşembe niye yetişmeyince cumaya bakalım anlayamadım dostum. İnşallah dediğiniz olur teşekkür ederim paylaştığınız için
-
@ahmetdeniz resmî gazete ile ilanın ilişkisini anlayamadım? Önce ÖSYM ye eklenir sonra bakanlık sitesinden ilan gelir diye biliyorum. Öncedende böyleydi de biz mi kaçırdık resmî gazete olayını?
-
Duyum ileten zaten bir elin parmaklarını geçmeyecek kişi kaldı.Onları da küstürmeyelim..Doğru çıkıp çıkmaması onların suçu değil,mahçup edip bu işten soğutmanın anlamı yok bence.Kalp kırmayalım.Herkese iyi çalışmalar.
-
@can123 burada bazıları duyumunu aktarmıyor insanlarla alay ediyor. Sürekli ortaya kesin şekilde tarih atıyorlar. Kesin kelimesinin anlamını bu yaşında biliyorsundur heralde. Mesela şöyle yazıyor: hazır olun bu hafta ilan geliyor... bu mu duyum?
-
@yolyemez Güzel kardeşim amacım polemik oluşturmak değil orada belirttim hem olağanüstü bir dönemden geçiyoruz hem de daha önce duyumlarının doğruluk payı olan arkadaşlara itibar ediniz. Farzedelim ki sen bizzat bakanın ağzından duydun Ekim'de sınav yapma planımız var diye sende kesin sınav var diye oturdun çalıştın ve bir de bakmışsınki ne iIan var ne sınav bu yıl yapılmadı. Ne yapacaksın bakanı istifaya mı davet edeceksin? sosyal mecralarda bakana mı saydıracaksın? Kaymakamlık hayalin varsa hayalinden mi vazgeçeceksin?? Bu forumda daha önce "Mülakat sonuçları bugün açıklanacak deyip" aynı gece saat 12 ye doğru saydırdıkları adamın saat 02.00 civarlarında mülakat sonuçları açıkladığında haklı olduğunu anladıklarında çok geç olmuştu( saatler konusunda kesin emin değilim o civarlarda)
O yüzden tarih konusuna bu kadar takılmayın sınav 18 Ekim'de olacakmış gibi hazırlan eğer olmazsa ve 5 Aralık'ta olursa daha da fazla hazırlanma şansın olur( bol tekrar ve soru) ve hiç sınav olmazsa bir başka sınava antrenman olur. Çalıştığın hiçbir zaman boşa gitmez endişelenme -
Bu ilan neden gelmiyor sinavin iptal edilme durumu varmi.
-
@murad00 covid artış durumunda, o kadar şehirden insanı tek Bi şehirde toplamak risk olabilir mi, sadece fikir tabi Bi bilgim yok ama bu durumları da düşünüyor olabilirler.
-
@sessessc çözumu cok basit 5 6 tana sehirde yaparlar sinavi daha once sayistay snavinda birkere olmustu bu dedigim
-
Covid ile ilgisi varsa hakimlik icra sınavı nasıl yapılıyor ?
-
@gul121, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar, tr ekonomisi soru bankası almak istiyorum öneriniz var mı? Kas ya da yeni çıkan yasin çobanın soru bankasını alsam iyi olur
Hocam elimde birkaç yazara ait soru bankası var ama maalesef ösym ayarında yazamamışlar soruları.
Ben almış bulundum ama memnun değilim, bence en iyisi çıkmış soru çözmek ve güncel verileri sürekli gözden geçirmek. -
@murad00 evet keşke öyle olsa