2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@vforvandetta sorumlu olunan tüm mevzuat var ama diğer mevzuat kitaplarından ayıran yani benim sevdiğim özelliği kitabın sonunda beyin jimnastiği olan yerler ve salt diğer yazarların yaptığı gibi mevzuat.gov.tr kopyala yapıştır değil kitabın her kelimesi sınavda potansiyel gereksiz yerler yok diğer kitaplar gibi ben beğendim
-
Arkadaşlar, iktisatta hilmi çobandan ders alan var mı
-
@gul121 hilmi çoban iyidir
-
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum son 2 yılın kpss alan cıkmış soruları elinde olan var mı
-
@Arrow, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
Arkadaşlar konu dışı bişey sormak istiyorum son 2 yılın kpss alan cıkmış soruları elinde olan var mı
KPSS 2018 ÖSYM'nin sitesinde tamamı var
-
@ryu753 kitabın adı nedir?
-
2000-2018 yılları arası Hizmetler sektörünün en çok büyüdüğü yıl ve en yüksek payına ulaştığı yıllar aşağıdakilerden hangisinde sırasıyla doğru verilmiştir?
A-)2004-2012
B-)2006-2009
C-)2015-2017
D-)2009-2011
E-)2014-2016 -
@poohdini 2019 'ün yüzde 40 ı vardı o yuzden 2018 de öyledir diye düşünmüştüm teşekkürler hocam bilgi için
-
-
18 Ekim ile ilgili tüm umutlar tükeniyor
-
@greyfalcon mia serisi
-
@Çetin sanırımmm
-
-
arslan reyiz sen de yakında havada uçan kuştan soru devşireceksin
-
@sessessc Hocam bu kadar ümitsiz olmayın henüz haftanın başı bekleyin biraz daha sabır .
-
@mami1616 tmm hocam sizin bu söyleniminiz altının boş olmadığını bilerek beklemeye devam ediyorum
-
@Nostromo faydalı olduğunu düşündüğüm şeyleri paylaşıyorum, görmek istemiyorsanız engelle butonu açık iyi çalışmalar sağlıcakla.
-
@Aslan-Reyiz devam edin hocam sagolun
-
2019 yılı değerlendirildiğinde yolluk olarak en fazla getiri sağlayan yatırım aracı aşağıdakilerden hangisi olmuştur?
A) Külçe Altın
B) BİST 100
C) mevduat faizi
D) DİBS
E) Euro -
Biri kaymakam biri vali yardımcısı olmak üzere iki yakın arkadaşıma sordurdum; kaymakam arkadaşım 15 ekim sonrasına sınav olacak dedi 18 ekimde 15inden sonra aralikta. Vaki yardımcısı Arkadaşımın aldığı bilgi Aralık. Umarım ekim olur. İlan gelmezse ekim işi bitmiştir maalesef