2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@azy ilave edebilirsiniz: Danıştay üyesi seçilmek için 3 yıl, belediye asfalt ve kaldırım sorusu, kamu yararına çalışan dernek soruşturma izni aklıma gelenler
-
Herkese geçmiş olsun değerli arkadaşlarım.
Benim bu sınav ile ilgili zor olduğu yönündedir. Geçen yılki sınav gibi 70'in üzerine çıkma durumu olmayacaktır büyük olasılıkla. Ama 2018'deki gibi 400 kişinin dolmaması durumu da olmayacaktır.
Herkesin gönlüne göre olsun diyorum.
Ösym'yi canı gönülden kutluyorum bir konuda; her yıl bizi birbirimize düşüren tartışmalı soru olayı bu yıl olmadı,bravoBenim tahmini netlerim ise şöyle:
Türkçe 13D 1Y
Devrim Tarihi 2D 2Y
İnsan Hakları 3D 3B
Tr Ekonomisi 6D 2Y 2BAnayasa Hukuku 12D 1Y
İdare Hukuku 31D 3Y 7B
Ekonomi 10D 2Y -
Arkadaşlar ösym aiste anket var sınavla ilgili görüşleri yazalım uygun çerçevede yani her mevzuata bakamayız ki bunun sonu yok geri dönüşler önemli
-
Çoğunluğun; anayasa ile idare hukukunu bir şekilde hallederim diğer derslere odaklanayım mottosunu çökerttiler galiba bu sene. Tecrübeli arkadaşlar sizce kaçla kapatır, geçen sene ile kıyaslarsak taban puan düşer mi?
-
Seçimlerle ilgili olan bir soru vardı. CB nin ikinci döneminde TBMM tarafından tarafından seçimler yenilenirse CB bir daha aday olabilir diye bir sık vardi hatırlayan var mi
-
@azy 80 kararları iç rekabeti artırıcı kararlardır.
-
Arkadaşlar standart sapma olayı bu sinavda var mi?
-
@odle her soru bir puan
-
@Yunus1059 Sanırım yanlış olan cumhurbaşkanının yenilediği seçimde tekrar aday olabilir gibiydi
-
@k-k soruların tamamına netten mi baktınız yoksa tahmini netiniz mi, yaklaşık 80 soru forumda paylaşmışlar türkçe bulamadım
-
Bu sene ben de yokum geçen sene 54 gelen alan netim şimdi 44-43 geliyor neyse sağlık olsun 35 daha çok var demiyecem çünkü her sene 100 kişi almazlar daha...
-
@özmerlin_06 hocam doğru olanı soruyordu
-
Geçen yılki sınavla arada resmen uçurum var, Alana mevzuat okuyarak calısanların bile zorlanacağı sorulardı.. Bence 'en fazla' 71-72ile kapatır zor bir sınavdı...
-
@azy Tr ekonomisi 7.soru, 63-77 sanayiye öncelik verdiği şık yanlış olmayacak mı? İlk kalkınma planı sanayi ve tarım dengeli değil mi? Ben mi yamlış hatırladım
-
Seçimlerin 3/5 i ile yenilenmesine karar verilir diye doğru bir şık var mıydı arkadaşlar?
-
@pabloescobarr evet
-
@heal53 öncelik sanayi hocam .ayrıca bunun cevabı vergi yükünü azaltmak olacak öyle bir ibare yok planlarda
-
@80üstamadnnmsz hocam sizin kac net beklentiniz var.
-
@80üstamadnnmsz eyvallah hocam kafayı yiyorum sandım bi an herkes kendi doğrusunu yazdıkça karıştı her şey
-
@Yunus1059 haklısınız bununla doğru cevap arasında gidip gelmiştim. Meclisin seçimi yenilemesi halinde tekrar aday olabileceği dogruydu