2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Türkçe sorularını derleyen var mı?
-
@sessessc aynı soru hocam
-
Arkadaşlar TR ekonomisindeki hanehalkı harcamaları sorusu gıda ve alkolsüz içecekler mi ?
-
@Yunus1059 konut ve kira hocam.
-
@fthdyngc konut ve kira
-
Arz şoku için Bi kaç şey söylemek istiyorum okuduğum kadarıyla arz şokları sadece beklenmedik şeklide değil olumlu yada olumsuz olarak arzın kayması bu mantıkla kurumlar vergiside arzı kaydırıyor başka fikri olan varsa belirtsin birde 24 ocak kararlarında ihracat için iç rekabeti artırmak pek olası gelmedi dış rekabet olarak düşündüm iç rekabet ithal ikameci politikayı çağdaştırdı
-
@pabloescobarr hocam o yönetmen yorumuydu büyük ihtimalle çünkü eskiden olduğu gibi aktarıyorlar di artık filmin başarısından dolayı gibi bir şey vardı
-
@kalemcanavarı hocam orda kafa karıştıran şey şok demesiydi
-
@fthdyngc evet bende sadece kredi kartı yaptım hocam kaliteden uzak sorulardı şahsen
-
@fthdyngc siz ne diyorsunuz hem petrol hem kurumlar vergisi diyebilir miyiz
-
Arkadaşlar sınavın kaç puanla kapatacagı hakkında yorum yapılabilir mi simddiden 75 kurtarır mı acaba ne dersiniz
-
@pabloescobarr hocam ben 2-3 dedim şok dediği için
-
@kürşadd hocam 80 net duruyor şimdilik ama türkçe sorularına bağlı yani düşeceğini zannediyorum 80 den maalesef çok üzülerek inşallah kimse hayal kırıklığına uğramaz ama.Acikcasi ben hiç böyle farklı kanunlardan doru beklemiyordum. Türkiye ekonomisinde 3 tane veri sorusu vardı 2 si boş mesela .ösym artık zıvanadan cıktı
-
@Yunus1059 geçtiğimiz senelerde derece yapanlar bile bu kadar düştüyse 75 bence kurtarır
-
@Yunus1059 geçen sene 74.5 la kapattı bu sene onun üstüne çıkarsa hiç geçen seneden daha zordu muhabbetine girmeyelim o zaman
-
@pabloescobarr 76,26 ile kapatmıştı hocam sanki
-
@fthdyngc hocam o puandı soru iptallerinden dolayı, Net olarak 74 civarıydı
-
@kalemcanavarı 24 ocak sorusu iç talebi artırmak cevap
-
@sessessc varsa makale ya da herhangi bir belge ya da açıklaman varsa söyle
-
@fthdyngc hocam ben 14. Düştüm ama başka düşen var mıdır bilmiyorum belki milletin sınavı iyi geçmiştir bilemiyorum.