2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@GıyaseddinHatemi virgina haklar sözleşmesi sorusu nasıldı hatırlıyorsan yazar mısın?
-
@kürşadd kesinlikle katılıyorum zor soru sayısı fazlaydı hatta 2018 ve2019 da bile bu kadar çok zor soru yok
-
Geçen sene zorlayan ders Türkçe olmuştu galiba. Yine diğerlerine çalışan bir şekilde halledebilirdi ama bu sene çok çalışan bir kişi istediğini alamayabilir.
-
@Chandler-Bing ben ciddi emek verdim ama en az 10 soru hakkinda fikrim yoktu. Bir surude dikkat isteyen soru vardı.bence kontenjan bile dolmayacak
-
@kürşadd nohutcuyu dinledim şimdi 72 diyor
-
İyi akşamlar hepinize geçmiş olsun. Gün gelecek 23:00da 287-364 kişi mülakata kalacak. Sınav son yılların en zor kaymakamlık sınavıydı ve 75-76 lar havada uçuşuyor ama 70 taban puanı alan aday sınavı gececek tir. Herkese bol şans
-
hangisi 1980 kararlarının ihracaat artırıcı etkisinden değildir?
iç talebin artırılması
iç rekabetin artırılmasısoru böyle değil miydi arkadaşlar?? herkes iç talebin azaltılması vardı yazıyor şıkta. ben bu soruda uzun süre düşündüm üç kere okudum iki şık da yanlış geldi.???iç talebin azaltılması varsa şıkta zaten cevap direk iç rekanbetin artırılması??
-
70-75 arası dedi nohutçu
-
@ahmetdeniz 11 Ahmet bey siz yazmasaydınız belki 70 gelirdi sevinirdik
-
arkadaşlarım rica etsem bu anayasadaki HSK sorusunu yazabilir misiniz.
Neyi soruyordu,hangi şıkkı işaretlememiz gerekiyordu,şıklar neydi.
Akşamdan bu yana sinir oldum -
@discotheque iç talebin artırılması diye hatırlıyorum
-
@pabloescobarr hoca toto tahmini yapmayı bırakıp kitaplari guncellesin bence
-
Kit sorusunun cevabı, başkan ve üyelerin başka kitlerde de görev alabilmesi değil miydi?
-
@Diagne evet
-
Sınav hakkında kolay ya da zor yorumu yapamayacağım bu kişiye göre değişir ama benim sorun ve çözülmesi gereken şey olarak gördüğüm şey sınavda standart sapmanın artık olması. Her sorunun değeri eşit olamaz, olmamlı. Kolay diye nitelendirdiğimiz anayasa soruları ile ilk defa çıkmış kanun soruları aynı denklikte olamaz.
-
Katılım son 2 seneye göre daha düşük
Zor soru sayısı son 2 seneye göre daha çok
2018 70 ile 2019 75 ile kapattıgını biliyoruz 72-73 u geçmeyeceği bariz belli benim şahsi kanaatim kesinlikle 400 dolmaz -
Arkadaşlar forumu takip edemedim ama yurt dışı akraba sorusu cevabı ne olacaktı ve hangi kaynakta yazıyordu o sorunun cevabı gerçekten çok merak ettim
-
@k-k Son oylamada ad çekme usulü yapılır ama orada salt çoğunluk diyordu.
-
@discotheque Bn şıklarda iç talebin azaltılmasını görünce direk işaretledim geçtim, iç rekabet le ilgili şık bile hatırlamıyorum
-
@sessessc iç talebin artırılmasını görünce yani