2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kalemcanavarı makele bulmam pek pratik olmaz burda en azından çözen hocalar o şekilde söyledi burda kimse netice de alanında uzman kişi degil duyduklarını iletiyor kaynaklardan
-
@sessessc sebebinide açıklasalarmış keşke
-
Iç talep değil iç rekabeti artırmak yanlış olacak ihracatın amacı dış rekabet diye biliyorum
-
@80üstamadnnmsz Ama çözen bi hoca varsa bi soruyu link atın bakalım
-
Arkadaslar mrb
Gecen sene 1 puanla kacirdim (75,2)
Gecen sene herkes aglamisti sonuc 76,2
Bu sene yine herkes HUNGUR HUNGUR aglamaya basladi, demek ki yine 75 ve ustu yuksek ihtimal
Herkes hakkinda hayirlisi
İyi aksamlar -
Kalkinma ajanslarının icra organı genel sekreterlikmiş
-
Bu sınav 72-73 u gecmez
-
@suigeneris123 2018 sınavı gibi barajda kapatacak bence. Soru iptali de olursa eğer çarşı karışır.
-
@Keynesin-Faizi hocam siz gecen sene girmiştiniz değil mi sınava?
-
Kalkınma planlarının ortak özellikleriyle ilgili sorunun cevabı Yasin çoban hocanın Tr ekonomisi s.78 de var.
-uzun dönemli stratejileri dikkate almaları
-yolluk ekonomik büyümeyi temel değişken almaları
-sanayileşmeye öncelik vermeleri
-ekonomik ve toplumsal yapıyı veri almalarıYanılmıyorsam birde vergi yükü azaltılması şıkkı vardı cevap oydu.
-
Bu surecte herkese kendi cevabi dogru gelir, 5. Kez bu surecin icinde olan bi dostunuz olarak tavsiyem hicbir yere varmayan tartismalarla kendinizi yormayin
-
@ESE0303 şaka mı bu
-
Yıllardır girer dururum bu sınava. Ancak bugünkü sınav diğer sınavlardan gerçekten farklıydı. Zor soruların çok zor olması kolay soruların da çok kolay olması bilen ile bilmeyen arasındaki farkı kapatır. Bu çalışan insana haksızlıktır kanaatimce. Gecesini gündüzüne veren ile orta halli çalışan arasında ciddi puan farkı olmayacak diye düşünüyorum. Yersiz zor sorular sebebiyle sınavın düşük kapatma ihtimali yüksek. Can sıkan bir sınav oldu. Rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin.
-
Benim bu sınava 6. Kez girisim daha önce 2 defa kazandim bu senede mulakatta olurum.snav 70 le kapatr aha buraya yaziyorum .gecen sene yuksek kapatacaginida tahmin etmstim
-
@Kethüda gecen sene 100 soruda zor soru diyebilecegimiz max 5 6 soru vardi bu sene 15 20 tane var.
-
@kürşadd kardeş ben de seninle aynı fikirdeyim büyük olasilikla 75 alicam bu sene inşallah kalırız mualakata
-
@pabloescobarr hayir degil, gercegin ta kendisi.
-
@kürşadd kaç netiniz var hocam takribi
-
@Kethüda kethüda hatırladigim kadarıyla geçen sene sen de iyi bir sıralama yapmıştım. Hocam ben de 14. oldum geçen sene mualaktta elendim. Hakikaten bu seneki sınav olagandisi idi.
-
@pabloescobarr benm totalde 10 15 arası yanlışım çıkacak .