2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@NikolayRomanov turkce haric( turkcede pek yanlisim oldugunu dusunmuyorum gecen sene 1 yanlisim vardi turkceden) 13 yanlis 6 bos
-
@davidricardo Yarın açıklanır zaten hocam
-
@kürşadd ben cevabın babil olduğunu düşünenlerdenim nedeni ise soruda sosyal kulturel ekonomik politik amaclarla konuşulan bir dil diyordu ama babilce unutulan bir dil ve konuşulmuyordu sadece o yazıları cözmek amaçlı gidiyordu kursa diğer şıklarda ise hepsi belli amaç için konusulan yaygın dillerdi
-
@kürşadd Kırgız eleman daha çok kişiye ulaşmak (egitim) için yazıyor Du snki, babil de de cümlede merak vardı içinde hocam
-
@sessessc cevap babil ztn
-
Kursad hocam yetki genisligiyle ilgili milli diyordu oda yanlis degilmiydi
-
@discotheque Sizinde iyimiş türkçe netleriniz.
-
@sessessc :))
-
@profesör16 il idare kanunu ac hocam bak o soru tartsmasz dogrudur
-
@NikolayRomanov hocam ondan diyorum turkce bence bu sene de zordu aciklaninca anlayacak insanlar
-
Turkcede burda yazdiklarimdan 1 i yanls cikarsa hepinizden ozur dilerm amacim ortaligi karstrmak degil yunus sordu hatrliyorsan yaz dedi bende yazdim
-
Yani sadece kaymakamlar olan sikmi yanlisti
-
@discotheque Hocam türkçe evet hep zordu ki kpss lisans soruları bunun ayak sesleriydi.
-
@kürşadd estağfurullah hocam Türkçe ztn son söz ösym de sadece yorum yapıo herkes
-
Bireysel basvuru ile baslayan sikmiydi insan haklarinda ?
-
Sorular yayimlansada kurtulsak
-
@NikolayRomanov dogrudur hocam
-
@profesör16 5442 de belli kamu hizmetlerinden dem vurur.
-
arkadaşlar idareden bir soru vardı Antalya daki Alanya belediyesi imtiyazı bu imtiyazı buyuksehiri verir ilçe belediyesi mi verir çok kafa karistiriciydi
-
@Yunus1059 aynen hocam alanya yapanlardanım..