2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@NikolayRomanov evet hocam o soruda zorladı beni siz ne yaptınız örnekleme öznellik gibi kavramlar vardı
-
@Yunus1059 hocam büyükşehir belediye meclisi verir
-
@NikolayRomanov bende Alanya yaptım ama sınavdan sonra düşününce büyükşehir daha mantıklı
-
Forumdaki son mesajımdır. Herkese başarılar. En önemli sermaye zaman, zamanın kıymetini bilmek dileğiyle.
“Ösym son zamanlarda yaptığı sınavlar ile ezberci zihniyete hançer saplıyor. Ayakta alkışlıyorum. Bu sınavın kaybedenleri, çok çalıştığı halde, 2’ye 3’e takılıp, heyecanlanıp yanlış yapan adaylar değildir.
Kapaklarında yüz elli tane mevzuatı/değişikliği ihtiva ettiğini yazıp da bomboş faydasız kitaplar arz eden fırsatçılardır. 2020 sınavı da gösterdi ki iş mevzuatta bitiyor. Kitaplara tamah etmeyin. Birilerini daha fazla zengin etmeyin.” -
@Yunus1059 evet hocam değiştirdiğim bir soruydu.. Maalesef.
-
@gardaş once alanya sonra antalya yaptim ama hic emin olmadan degstrdim hatta sonra pisman oldum degstrdigime
-
Büyüksehir belediye meclisinin görevlerinde imtiyaz vermek diye yazıyor zaten. İlçe belediye meclislerinin görevlerini hiç görmedim açıkçası bir yerde
-
@kürşadd sağlık olsun hocam
-
@raskolnikov1 hangi soru hocam araya baya mevzu girmiş anlamadım dediğinizi?
-
Sınav gercekten baya baya zordu ya 20 30 tane cok zor soru vardi kim ne derse desin
-
@kürşadd elbetteki şüphesiz..
-
@kürşadd geçen seneden çok daha zordu orası allahin emri
-
@kürşadd kesinlikle zor soru sayisi fazlaydi
-
Sinav muhtemelen 72 73 bandinda kapayacaktir
-
@gardaş gecen sene ben ciktmsnavdan dedim 80 le felan kapatir ben bukadar rahat yaptimsa herkes yapmstr dedim hatta burda linc yedim 80 le kapatr dedim diye
-
@discotheque bence kontenjan dolmayacak 350 kisi felan kazanir
-
rusya sorusu bir de patrikhane çıkıyomuş cevap abi valla kasmayın. yarın sorular açıklanınca bu sefer insan kendisinin ne işaretlediğini unutuyor, sonra netim şu dediğinden bikaç net daha aşağı geliyor haliyle çok üzülüyoruz. hocalarında bnce göstermesi gereken tavır sorular açıklandıktan sonra bakıp eğer varsa yanlış soru onu ortaya çıkarmalarıdır. her sınav sonrası aynı iş; yok şunla kapar yok bunla. kardeşim alt tarafı 400 kişi alıyolar ya, nasıl tahmin edebilirsin ki?? nacizane tavsiyem sakince sonucu beklemek ayrıca varsa başka sınav ona konsantre olmak.
-
@kürşadd geçen sene 76 yla kapattı
-
@gardaş benmki tahmin di hocam snavdan onceki beklentim
-
@NikolayRomanov numaralı cümleler vardı hangisi söylenemez gibi birşey soruyordu