2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@kürşadd gecen sene kac netin vardi hocam
-
@kürşadd bu snee çoğu ilde oldu sınav bence kontenjan dolar önceden sadece Ankara'da yapılıyordu şimdi cogubbuyuksehirde yapıldı
-
@abdulbakitr ben patrikane yaptm ama yanls kabul ediyorum neden onu yaptm hala dusunuyorum
-
@discotheque 83 kusur
-
@kürşadd bu sene kac hocam?
-
@raskolnikov1 evet hocam o soruyu 3. öncül falan yaptım gibi yine de tam emin değilim ama basit bur soru değildi.Siz nale yaptınız acaba?
-
@kürşadd hocam olursa ilk mülakatın mi kaymakamlıkta
-
@gardaş ilan cok gec geldi pandemi diye kutuphaneye gidemeyenler oldu mesela ben.olumszluk coktu ben dolmaz diyorum kontenjan
-
@gardaş ne alakası var bununla
-
@gardaş yok daha once 2 defa girdim
-
@discotheque 15 16 yanlsmvar simdilik
-
@kürşadd ilan gec kutuphaneye gidilmedi, insanlar hazirlanamadi, sayistay ve hakimlik sinavlari hemen arkasindan olmasi ve sinavin zor olmasi kesinlikle 74 u bulmayacagni gosteriyor barajin
-
@kürşadd hic mi boş birakmadin:)
-
@discotheque 400 dolmaz bence
-
@raskolnikov1 sınava giren çok olur rakip çoğalır yani. Alakayı kurmak aslında çok zor değil
-
@discotheque ben hicbir snavda bos soru birakmam neden cunku 80 85 arasi dogrum gelecegini sinav aninnda gordum risje girdim arada kaldiklarimi isaretledim
-
Kontenjan rahat dolar benim 71-74 arası doğru gözüküyor net te 66 falan gelecek gibi o civarlarda.
-
@merasim34 hocam geçemediğini hesap edip kontenjan rahat dolar diyorsun.
-
@kürşadd alemsin mantksz degl:)))
-
@gardaş Memleket neresi hocam