2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Arkadaşlar özür dileyerek puanımı 73.5 olarak revize eder misiniz 1 yanlışı eksik hesaplamışım
İki arkadaşım girdi sınava 1) 69 2) 67 -
Eğer cevaplarımı yanlış hatırlamıyorsam ve kaydırma yapmadıysam 76 net de bende var.
-
@zzzz ne diyorsunuz hocam mülakat şansımız var mi ben de aynı durumdayım
-
İktisattaki para fiskal sorusuna itiraz edecek var mı?
-
73,5 netim var listeye beni de dahil edebilirsiniz arkadaşlar. Mülakata kalma şansım pek mümkün gelmiyor ama hakkımızda hayırlısı
-
@ihc42 yani para fiskal ( ayrı biçimde yazınca sınav heyecanıyla algılayamadım. Ve sorum yanlış oldu. Bitişik yazsaydı doğru yapabilirdim belki. Bu etkiler mi sizce? Yazım yanlışının yanlış algılatması.
-
@mehmet5557 hocam yaklaşık dört yıldır buralardayım gerçekten son iki yıl sürpriz oldu bu yıl da sürpriz olur mu 2018 e benziyor şuanki durum aslında amirim gibileri küstürmeseydik bir şeyler diyen çıkıyordu
-
@mülkiidareci açıklanabilir. Geçen sene 9 Kasım'daki sınavı 3 Aralık'ta açıklamışlar.
-
Kaymakam_ol Instagram sayfasında 80+ 87 kişi var haberiniz olsun kimseye yazmıyor buraya
-
@yunusemrex3521 dogru oldugunu dusunmuyorum
-
@discotheque bir instagram sayfasinda 80+ 87 kisi varsa sinavda en az iki kati 170 kisi civari 80+ var demektir. Bu size mantikli geliyor mu:)
-
75-80 yapan 93
80+ 87 olmuş orada. Böyle bir şey mümkün değil. 80’i geçen 10 kişi yoktur bu sınavda. -
@discotheque elbette hocam 11k takipcisi var 80 ustu almak bir anket tıkına bakar kendiside yazmış zaten güvenmiyorum diye mantıklı olarak
-
2018’de 78 puan 14.
74 yapan 24. OlduBu sene sınav 75’e kadar yapılabilir seviyedeydi. 15 tane ölçmeden uzak soru vardı. O yüzden 80 üstü çıkmak çok çok zor.
-
76- 80 arası ilk 50’de. Geriye yaslanın bekleyin.
-
@hedef2020 kardeşim o da çok iyimser gibi
-
@mülkiidareci aynı şekilde değerlendiriyorum. 2018 ve 2019 sınavlarında buraya yazılanlar, sonrasında sınav sonucu ve bu sene buraya yazılanlara baktığımda 76'nın üstünün ilk 50 sırada gelmesinin sürpriz olmayacağı kanaatindeyim.
-
@yunusemrex3521 2021 erken kayıt başlatmışlar normaldir
-
@Mckr213 75 üstü olan sadece burda bile fazla gibi geldi sanki
-
Instagram sayfalarına inanmayınız kayıt almak için puanları uçuruyorlar