2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Türkçe sorusunun değişeceğini ya da iptal olucagini düşünen var mı ?
-
@can-mavi şu mecrada sözlerine itimat edeceğim nadir insanlardan biridir canmavi.. tam noktasına deyinmiş ilgili hoca kendi kitabından örnekler vermekten ziyade türk dil kurumunu referans alıyor sanırım
-
@pabloescobarr hocam o facebook grubunda yönetici olan arkadaşı iyi tanırım. her yıl bir iki soruya atlar böyle sonra sonuclar acıklanınca susar. ayrıca ilgili hoca ve yayınevi ile olan ilişkileri zaten yadsınamaz gerçek. konumları gereği objektif olması gereken kişiler insanları zan altında bırakıyor ve ayrıca adım gibi eminim o arkadaşın sınavda o sorusu yanlıştır. bu kadar bağırmasının sebebi o tabi itiraz herkesin hakkıdır ona diyecek birşey yok
-
@bozo_ böyle gelmiş böyle gider kardeşim. Allah kimseyi dürüstlükten insanlıktan ayırmasın.
-
Yüksel bilgili dışında soruya yanış diyen bulamadık sanırım
-
Itirazları osym ne zaman aciklar arkadaslar?
-
@heisenbergww malesef sonuçlarla
-
@sessessc Yüksel hocanın açıklaması aslında Zuhal hocanın söylediklerini teyit ediyor..Sonuçta vergi oranına göre etkileme durumunun olduğundan bahsediyor kesinlikle etkilemez demiyor..Hocanın belirttiğine göre kesin olarak sormadığı içinde doğru kabul edilmesi gerekiyor..
-
@oguuzzz Bn açıkçası yüksel hocayı dinlemedim onuda Bi dinlemek lazm burda yanlş mı yorumlandı acaba
-
@sessessc Yüksel hocanın dediği kurumlar vergisinin değişmesi konusunda bir oran belirtilmemiş..Bu oran %1 %2 gibi olursa şok yaratmaz ancak %30 %40 gibi olursa yaratır..Veya ekonomide vergi yokken vergi getirirlerse bu da şok yaratır..Onun takıldığı nokta öncülde artışın ne derece olduğunun belirtilmemesi..Dayanak noktası bu ancak Zuhal hocanın dediği mantıklı geliyor bana kesinlik belirtilmediği için ihtimal dahilinde kabul ediliyor..Sonuc itibariyle kimse %100 arz şoku yaratmaz diyemiyor..
-
@oguuzzz anladım keşke soru daha net ifadelerle öncül de belirtilseymş ama bu durumda iptal zor duruyor
-
@sessessc zaten sorunun yanlış olduğunu söyleyen yok kurumlar vergisinin dahil edilip edilmemesi durumundan dolayı cevabın değişmesi gerektiği söyleniyor..Sanırım soruda veri verilmeyince nasıl 0 kabul ediliyor ise (290 olan soru gibi) burada da böyle bir durum söz konusu..
-
@bozo_ Hocam bir de 3 4 fake moderatorle algi calismasi yapiyorlar surekli. Itiraz edeni banliyorlar vs.
Neyse su forumdan uzaklastilar da buralar temiz kaldi. Iyice dustu duzey ne yazik ki oralarda.
-
Dün bir Facebook grubunda bir arkadaşın gonderisine yorum yaptım sınav netleriyle ilgili. Arkadaş gruplardaki net anketlerine dogru cevap verilmiyor felan yazmış.Ben de forumtercihini yapta bir liste tutuluyor oraya netinizi yazabilirsiniz diye buranın linkini attim. Yorumuma o sitenin linkini paylaşmak ve kullanmak yasak diyip beni gruptan attılar
-
Onu bunu bosverin de 72 yeter mi beyler
-
@Yunus1059 Hocam burada puanı yüksek olup yazmayanlar yoksa bu foruma göre yeter bence.
-
Forumdaki hesaplamama göre
72.5-74 arası 168
74,25-76,25 arası 132 kişi
76,5-79,75 arası 80 kişi
80 ve üzeri 20 kişi var -
@Yunus1059 keske yeterli olsa
-
@hedef2020 73 un ustunde herkesin şansi vardir.
-
@dervisoglu Tavşan dağa küsmüş Faal 50 üyesi olan gruplariyla neyin tribiymis bu hocam