2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
Ayrıca bir tane aöf çıkmış soru gördüm hangisi arz şokudur diyordu a şıkında petrol fiyatlarındaki artış diyordu. Yani herhangi bir 'ANİ' ibaresi falan yazmıyordu. Söyleyelim ona da itiraz etsinler
-
@oguuzzz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@Yunus1059 2018de mevzuatlar yenilemişti onun etkisi var..2019'un 2018e göre daha kolay olduğunu düşünüyorum bütün koşulları göz önüne aldığımızda ayrıca sınav açılmadığı için herkes şansını denedi hazırlanıp..Ancak sınava katılım sayısı bence çok önemli değil puan hesaplamasında 2000 bilemedin 3000 kişi hazırlanıyor adam akıllı ve onların arasında değişiyor sıralama
Şöyle bir durum var mı çevrenizde? Kaymakamlık sınavı için nitelikli olup da sayıştay ya da idari hakimlik sınavına hazırlanıp bu sınavı pas geçen
-
@pabloescobarr sayfa 181 i açtım işsizlik ve enflasyon var görüntü atar mısın?
-
Yığılmanın yaşandığı 400.kişinin puanından bu sınavda min 50-100 kişi daha mülakata çağırılıcağını düşünüyorum
-
@ryu753 güzel kardeşin telefonunun programının sayfasına değil KİTABIN sayfasına bakacaksın yahu eşit gitmiyor ikisi 3 4 sayfa ilerleyiver orada göreceksin mevzuatı
-
Beyler arz şoku sorusunu son olarak zeynel dinler hocama sordum. bu konuyla ilgili son mesajimdir. Hoca cevabinda sorunun cevabinda bir hata olmadiğini, kurumlar vergisi artislarinin da arz şokuna neden oldugunu belirtti.sadece bilginiz olsun diye yaziyorum.
-
@pabloescobarr al güzel kardeşim sayfa 181 bende biliyorum öyle ilerlediğini
-
@districtgovernor çevremde bırakın diğer sınavları kaymakamlık sınavına giren dahi yok önceki senelerde denemek için giren kişi çok oluyordu..Ayrıca sınav öncesinde sohbet ettiğim bir kac arkadaş sırf kpss bilgisiyle sınava girdiklerini belirtti ve yeterli olduğunu düşündüklerini söyledi ki kaymakamlık sınavı için böyle bir şey normal sartlarda söz konusu degilken bu sınavda tamamen mevzuatlardan çalışanlar bile ters köşe oldu..
-
@ryu753 foto ekleyebilsem ekleyeceğim de şu linkteki makro iktisat (anadolu üni) yazan kitabı indirirmisin https://yokdersleri.yok.gov.tr/#ders
-
@ryu753 anlatabilmişimdir umarım
-
Sonra ille ANİ olacak diyenler de şu soruya da itiraz ediversinler bu da AÖF çıkmış soru. Bu da benim bu hususla ilgili son iletim. Selâmetle -
@pabloescobarr
şıklarda vergi artışı da var hocam. yapmayın riskli kanıt sıkmayın ayağınıza
bu arada aöf sorularında çok hata oluyor. onları kaynak göstermek zaten sıkıntı olabilir. -
@pabloescobarr %1 mi artmış %30 mu artmış hocam
-
@pabloescobarr Bu soruyu paylaşırken şıklar arasında vergi artışı var umarım onu da dikkate almışsınızdır
-
@KamuAdayı orada vergi artışı dediği için, maliyet arttırıcı mi yoksa tüketim kişici bir vergi olduğu belirtilmediği için vergi artışını kabul edemeyiz zaten, ancak kurumlar vergisi doğrudan maliyet arttırıcı ve negatif arz şoku yaratir
-
Arkadaşlar ösym küçümsemeyin lütfen. KURUMLAR olarak boşuna mı yazdı sınavda o yüzden diyoruz ya biz de kurumlar yazdığı için arz şoku diye :)))
-
@g-uzmanı kurumlar vergisi ve vergi arasında ki farka odaklanın
-
Ayrıca sınavda yanlış yapan dostlar hemen aöf sorusunda da düştünüz bak kurumlar yazmıyor aman
-
@can-mavi
biliyorum hocam ben bu konudaki görüşlerimi detaylıca ifade ettim zaten. iptal edilmeyecektir bana göre soru. ironi amaçlı söylüyorum -
@KamuAdayı kusura bakma dostum o zaman her şey çorba olunca kim ne dedi ne demedi karıştırmışım:)