2020 Kaymakamlık Sınavı.
-
@zenginmemur onun kitabı hakkında bir bilgim yok ne desem yalan olur.
-
@Kethüda çok teşekkür ederim hocam tavsiyenize uyacağım.
-
Idare hukukunda ahmet nohutcu mu yoksa themis mi tavsiyeniz
-
Dershaneler kurs açmaya başlamış ihtimal dahilinde Bi sınav için böyle yapmazlar herhalde
-
@70kuralliii ben thmeisden çok memnun kaldım idare kısmı güzel geldi bu yıl
-
@Hayaller71 sagolum hocam bu sene kaymakamliga da hazirlanacam sinava yakin guncel baskisini alirim tehmis idare hukukunun
-
@70kuralliii nohutcu sinav diline daha yakin
-
@whshw Evet doğru söylüyorsun hocam
-
Merhaba arkadaşlar bu yıl bende ilk defa gireceğim sınava şimdiden hepimize kolay gelsin Rabbim yardımcımız olsun.
-
Arkadaşlar mülakata kalma heyecanı çok güzel Allah sizede nasip etsin hepinize şimdiden başarılar dilerim.
-
@Keynesin-Faizi Tecrübelerinizi paylaşabilir misiniz? Kaynak olsun çalışma stratejisi olsun önce hangi dersi halletmek lazım..çok teşekkürler
-
@ryu753 Evet bunun gibi tecrübeleri bekleyen çok kişi var çok iyi olur.
-
Merhaba arkadaşlar online veya örgün eğitimde hakimlik akademisi kurumunda kaymakamlık kursuyla alakalı bilgi veya fikir sahibi olan varmıdır?
-
Arkdaşlar merhaba bi sorum olacaktı fen bilgisi öğretmeni sınava girebilir mi acaba bilginiz var mı ?
-
@momoti fen bilgisi öğretmenliği için eğitim bilimleri ve ardından fen bilgisi öğrt öabt sınavına girip fen bilgisi öğrt olarak atanabiliyorsunuz .
-
@Aslan-Reyiz, içinde söyledi: 2020 Kaymakamlık Sınavı.
@momoti fen bilgisi öğretmenliği için eğitim bilimleri ve ardından fen bilgisi öğrt öabt sınavına girip fen bilgisi öğrt olarak atanabiliyorsunuz .
-
@momoti iibf ya da hukuk bitirmeniz gerekmekte
-
@momoti nice nice kaymakamlar yetiştirirsiniz inş hocam.
-
Teşekkür ederim
-
herkese başarılar dilerim